Animale de companie

#caini #rase de caini #animela de companie #caini neascultatori # rase caini neascultatori

Cele mai neascultatoare rase de caini

Oricat de frumoase ar fi, animalele de companie au un comportament diferit in functie de rasa. O echipa de cercetatori americani din cadrul Societatii Americane pentru Prevenirea Cruzimii la Animale a intocmit un top al celor mai nazdravane necuvantatoare din anul 2013.

1. Labrador Retriver

Desi este o rasa canina foarte blanda si iubita, mai ales de copii, Labradorul Retriever a fost desemnat cel mai galagios animal de companie in 2013.

2. Yorkshire Terrier

Yorkshire terrier este o rasa de caine care intampina adesea probleme din cauza firii sale curioase. Dimensiunile sale reduse ii permit sa se strecoare in locuri in care nu ar trebui sa ajunga.

3. Chihuahua

Cateii Chihuahua sunt pe locul trei in top animalelor obraznice, iar asta nu se datoreaza faptului ca sunt galagiosi. Chihuahua sunt ca niste mici aspiratoare si inghit orice obiect de dimensiuni mici, inclusiv pastilele scapate pe jos.

4. Golden Retriever

Unul dintre cei mai iubiti caini de companie, Golden Retriever este o rasa care intra mereu in bucluc. Sunt foarte curiosi, motiv pentru care nu exista loc care sa nu scape neexplorat. Tocmai de aceea se afla pe locul patru.

Sursa foto: news.discovery.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare