Animale de companie

#main coon #pisici #rase de pisici #abisiana #siameza #ragdoll #cymric

Cele mai frumoase rase de pisici

Toate pisicutele sunt simpatice si dragalase, insa frumusetea unora dintre ele este cu adevarat magulitoare. Exista pisici destepte, jucause, afectuoase, mici sau mari, insa niciunele nu sunt la fel de apreciate si admirate precum cele norocoase sa se nasca dintr-o rasa care magnetizeaza toate privirile atunci cand intra intr-o camera, datorita aspectului superb. Daca vrei unul dintre cele mai frumoase exemplare de felina, iata cateva dintre cele mai frumoase rase de pisici din lume!


1. Rasa Ragdoll

Pe langa faptul ca are o silueta zvelta si frumoasa, iar blana este stralucitoare, matasoasa si in nuante superbe de alb si gri, pisica Ragdoll atrage si prin dragalasenia ei. Cu urechiuse scurte, ochi albastri si coada jucausa, Ragdoll este felina pe care orice iubitor de pisica si-ar dori-o.


2. Rasa Abisiniana

Cu o silueta zvelta si o privire autoritara, pisica abisiniana este considerata unul dintre cele mai frumoase exemplare de feline din lume. Are urechi lungi, blanita scurta si in mai multe nuante de maroniu si o privire pe cat de rea sau sfidatoare, pe atat de seducatoare sau cuceritoare.


3. Rasa Cymric

Cu o blanita matasoasa, lunga si pestrita, dar cu o codita aproape invizibila, pisica din rasa Cymric este foarte simpatica si haioasa, mai ales datorita mustatilor lungi si ochilor mari. Este totodata considerata un exemplar superb, de a carei aparitie te indragostesti pe loc.


4. Rasa Siameza

Este populara si adorata de iubitorii de pisici, dar este totodata si foarte frumoasa. Este o aparitie eleganta, "pufoasa", datorita blanitei dese, si foarte dragalasa. Cu ochii albastri si cu blanita patata pe chip, codita si labute, siameza intra in topul celor mai superbe exemplare de pisicute.


5. Rasa Main Coon

Main Coon este una dintre rasele de pisici de talie mare, fiind considerate "gigantice", la dimensiune, in comparatie cu alte consoarte. Are o coada stufoasa si lunga, o blanita pestrita, foarte asemanatoare cu cea a tigrilor, si este considerata unul dintre cele mai frumoase exemplare feline.



Sursa foto: themellowjihadi.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea