Animale de companie

#animale de comapnie #locuinte #locuinte pisici #mobila pisici #locuinta pisici

Cele mai ciudate locuinte pentru pisici

Niciun sacrificiu nu este prea mare atunci cand vine vorba despre animalul tau preferat! Asa s-au gandit si acesti proprietari de pisici care le-au realizat diverse locuinte, unele mai creative decat altele, pentru ca felinele lor sa aiba parte de un rasfat maxim.

Locuinta televizor

Multumita imaginatiei unor oameni, o banala rama de televizor a devenit acum locuinta unor pisici lenese si somnoroase. Captusita cu o podea din lana pufoasa, aceasta casa pentru pisici, pe langa faptul ca este o piesa foarte reusita de decor retro, este si super confortabila, scrie portalul divahair.ro.

Locuinta copac

Este stiut faptul ca pisicilor le place sa se urce in copaci, mai dificil este insa cu datul jos! Cu siguranta pisica ta va indragi aceasta casa speciala, adaptata in jurul unei plante de apartament. Cu ajutorul acestui ansamblu, nu trebuie sa iti mai faci griji ca micuta ta felina va ramane blocata in copac.

Locuinta de pe perete

Un ansamblu extrem de ciudat, dar deosebit de practic pentru piscasde spatios pentru pisica sa, tanarul a decis sa creeze o serie de poduri si platforme suspendate, legate intre ele prin benzi.

Sursa foto: ripleys.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare