Animale de companie

# rapire caine # caine rapit #mainuta #ostatic #animal

Caz halucinant! O maimuta a rapit si a tinut ostatic un catel timp de 3 zile! Ce s-a intamplat apoi cu cainele VIDEO

Un caz halucinant a avut loc in Malaezia. O maimuta a rapit un pui de caine si l-a tinut ostatic timp de trei zile. Toata situatia a avut loc intr-un sat, iar localnicii s-au mobilizat exemplar pentru a recupera animalul furat din fata casei stapanilor, relateaza Daily Mail.

La scurt timp de la rapire, maimuta a fost zarita in varful unui stalp de electricitate cu puiul la piept. Catelusul abia implinise doua saptamani de viata. Oamenii au incercat sa arunce cu pietre mici pentru a o convinge pe maimuta sa le dea cainele inapoi. In cele din urma ei au decis sa arunce petarde pe pamant, in speranta ca zgomotele puternice vor speria maimuta.

"Catelusul arata obosit, dar maimuta nu parea sa ii faca rau. Maimuta doar il tinea in brate. Se parea ca trateaza catelusul ca pe un prieten sau ca pe un copil. Foarte ciudat. Cu toate acestea, trebuia sa salvam bietul caine, pentru ca ar fi putut muri de foame.", a povestit Cherry Lew Yee Lee, un localnic, potrivit sursei citate.

Localnicii au incercat sa tina pasul cu maimuta care sarea de-a lungul liniilor de electricitate și in jungla din jur.

Din fericire, in cele din urma, maimuta s-a intors in sat, in cautare de hrana. Inca tinea catelusul in brate. De aceasta data salvatorii au avut succes si au recuperat animalul.

Cainele a fost verificat indeaproape. Nu suferise nicio rana, semn ca maimuta a avut grija de el. Acesta a fost adoptat de un localnic si acum duce o viata fericita alaturi de noul stapan.

Localnicii au spus ca maimuta care a rapit cainele face parte dintr-o banda de animale cunoscuta in sat pentru ca intra in case pentru a fura mancare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare