Animale de companie

#concurs caini #britain`s got talent #concurs animale #catel pudsey #pudsey britain`s got talent

Catelul Pudsey a castigat concursul Britain's Got Talent

Celebra emisiune "Britain's Got Talent" a fost castigata de un cuplu format dintr-o adolescenta, pe nume Ashleigh Butler, si un catel foarte talentat, Pudsey. Este pentru prima oara in istoria emisiunii cand concursul este castigat de un caine.

Ashleigh Butler si partenerul ei de concurs, catelul Pudsey, au participat la emisiune cu un dans inspirat din filmul "Misiune Imposibila" si i-au lasat masca pe cei patru jurati ai show-ului, dar si pe milioanele de telespectatori din fata micilor ecrane, care i-au desemnat castigatori.

Talentatul Pudsey este o corcitura intre un border collie si bison frize si a fost primit de tanara adolescenta la varsta de 11 ani, moment din care au fost de nedespartit.

Asleigh a declarat ca se ocupa intens de talentatul ei partener de concurs si ca il antreneaza de mult timp pentru acest dans. Munca sa a fost rasplatita pe deplin, deoarece Pudsey a devenit marele castigator al ultmei editii a concursului Britain's Got Talent.

Dupa adjudecarea premiului, cei doi castigatori au primit o multime de invitatii, cea mai importanta dintre ele fiind, de departe, participarea la o gala organizata la sfarsitul anului pentru familia regala.

Foto : Dailypicksandflicks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea