Animale de companie

#caini #pisici #diferente #iubitori de caini #iubitori de pisici

Care e diferenta dintre iubitorii de caini si cei de pisici?

Ai auzit vreodata disputele intre iubitorii de catei si de pisici ? Fiecare considera ca animalul sau preferat e cel mai bun. Diferentele dintre cele doua tipuri de personalitati sunt evidente, dupa cum arata un studiu recent.

Conform unui sondaj Hunch.com, iubitorii de caini sunt deseori extrovertiti, pe cand amatorii de pisici au sanse mai mari sa fie introvertiti.

Alte diferente sunt legate si de modul in care se comporta la petreceri: daca iubitorii de caini muzica pop, cei care prefera pisicile vor ramane langa prieteni si nu se vor amesteca in multime.

In plus, primii prefera bancurile, iar cei din categoria a doua vor prefera ironia fina sau jocurile de cuvinte, avand si sanse mai mari (cu 17%) sa aiba studii superioare .

Atunci cand gasesc pisicute pe strada, cei care au caini vor chema autoritatile, pe cand amatorii de pisici le vor lua acasa sa le ingrijeasca. Studiul arata insa ca ambele tipuri de persoane vorbesc cu animalele, de orice fel ar fi ele, si urasc imprimeurile cu model animal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea