Animale de companie

#Mihai Nael #dresorul vedetelor #campioni #dresor #caini #vedete #animale de companie

Campionii canini ai anului! Descopera-i pe cei patru magnifici desati de Mihai Nae, dresorul preferat al vedetelor

Mihai Nae este dresorul preferat al vedetelor din Romania si gratie titlurilor obtinute de-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate. Nu exista concurs canin la care indragitul dresor, posesorul uneia dintre cele mai vechi scoli de dresaj din tara noastra, sa nu obtina vreun premiu, in total insumand peste o suta de titluri cu care se mandreste.

Campionii 2019

La fel s-a intamplat si la cel mai recent concurs national canin, care a avut loc in Bucuresti, unde Mihai Nae a obtinut patru premii cu patru superbe exemplare canine: Aky, un Bulmastif in varsta de numai 10 luni, si nu mai putin de 65 kg, a reusit sa invinga orice adversar, iesind in numai 2 zile campion junior Romania 2019. Acesta a impresionat atat prin talie, cat si prin felul in care a lucrat in antrenamentele de paza, disciplina si dresajul de ring. Acelasi rezultat a fost obtinut si de doi dintre puii cunoscutului cane corso Uranus - Honey si Primus, ambii in varsta de 11 luni, care au iesit campioni la clasa junior. "Acestia doi sunt frati de cuib, cu care am lucrat dresajul de paza, disciplina si dresajul de ring. Ambii au iesit campioni 2019 clasa junior in cadrul Achr", ne explica Mihai Nae.

"Inca un campion ce ne da sperante mari pentru Mondiale este si Sultan, un pui de Ciobanesc German, nascut in scoala mea de dresaj si format de mine. Situandu-se in permanenta pe locul 1, acest pui din canisa mea, nascut la mine in casa, care provine din 5 campioni mondiali, a muncit lucrand alaturi de mine atat dresajul de disciplina, dresajul de paza, cat si cel de teritoriu. Sunt bucuros ca a iesit campion national numit de Achr tot la clasa junior", ne spune mandru Mihai Nae.

Primus si Honey sunt doi pui ai campionului cane corso Uranus Nobile Corso – cel care s-a situat in top 10 cei mai frumosi caini din lume la Mister Universe!

Sultan Vom Berthub provine din 5 campioni mondiali, iar Aky, un mascul de 11 luni din rasa Bulmastif, este campion national la clasa junior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea