Animale de companie

#femei #plimbare #caini #agresivitate

Cainii plimbati de femei, mai putin agresivi

Femeile se feresc, de cele mai multe ori, de agresivitate si prefera sa isi rezolve conflictele prin discutii. Se pare ca acest lucru se reflecta si asupra cainilor, pentru ca studiile au aratat ca, atunci cand sunt insotiti de femei, cainii sunt mai putin agresivi.

Conform unui studiu realizat la Universitatea Mendel din Cehia, cand un caine este plimbat de un barbat, riscul ca acesta sa atace alt caine este de patru ori mai mare decat atunci cand este insotit de o femeie.

Studiul a fost realizat pe un esantion de peste 2.000 de caini scosi la plimbare de stapani , iar rezultatele au uimit cercetatorii.

Se pare ca patrupedele "citesc" foarte bine emotiile oamenilor, asa ca vor transfera de cele mai multe ori agresivitatea stapanului asupra lor.

Cainii devin agresivi cand sunt plimbati in lesa deoarece nu pot sa se manifeste natural, plimbandu-se in jurul celuilalt caine, pentru a-l mirosi, mai arata studiul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea