Animale de companie

#bere fara alcool # bere caini #caini #sua #animale #bere #animale de companie

Cainii din SUA, mai fericiti ca niciodata! Pot bea bere alaturi de stapanii lor

SUA este tara tuturor posibilitatilor chiar si pentru caini. Simpaticele patrupede se pot bea bere alaturi de stapanii lor. Si nu orice bere, ci o bere creata sepcial pentru ei!

Fabrica de bere Flat12 Bierwerks din statul american Indiana a lansat la inceputul acestei luni o bere fara alcool destinata cainilor. Berea a fost botezata “Dog Brew” si, potivit agerpres.ro, a fost conceputa pentru ca proprietarii de caini sa aiba un moment de complicitate cu credinciosii lor tovarasi.

Berea pentru caini este creata pe baza de morcovi, cartofi, drojdie de bere si extrase de carne, producatorul aratand ca a introdus si vitamine necesare cainilor.

“Cred ca fiecare angajat al nostru are un caine. Suntem foarte prietenoşi cu cainii. Am vrut sa facem ceva cu adevarat bun pentru ei, dar care sa fie si un fel de recompensa”, a declarat Valerie Green, directorul de marketing al firmei producatoare, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Sursa foto: blogaboutbeer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului