Animale de companie

#incendiu #caini # salvare stapani

Cainii care si-au riscat viata ca sa salveze stapanii

Doi catei curajosi din California si-au riscat viata pentru a-si salva stapanii , care erau cat pe ce sa piara intr-un incendiu.

Casa lui Cheryl Washington, o americanca ce traia impreuna cu unchiul sau, a luat foc joi dimineata din cauza unui cos stricat .

Gizzie si Honey, cei doi caini ai familiei, au inceput sa latre si au trezit-o pe stapana. Aceasta a apucat sa iasa din locuinta si sa il scoata si pe unchiul sau, care avea o dizabilitate .

Pana cand au sosit insa pompierii, flacarile au cuprins intreaga locuinta, iar cateii nu au mai reusit sa iasa. Pompierii au intrat in casa arzanda si au scos si animalele, pe care le-au salvat . Unuia dintre caini i s-a administrat oxigen, deoarece fusese afectat de fumul gros, insa ambele animale sunt in siguranta.

"N-as fi putut sa suport gandul ca ei ne-au salvat viata si au murit. Sunt bine insa, sunt eroii mei", a spus stapana, citata de ABC News.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea