Animale de companie

#jocurile olimpice 2012 #animale #jocurile olimpice. #deschidere jocuri olimpice

Animalele, vedetele deschiderii Jocurilor Olimpice de la Londra

La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, programata pe 27 iulie, vor fi prezente si in jur de 100 de animale, care fac parte din spectacolul pregatit de organizatori.

Animalele fac parte dintre "vedetele" care vor fi prezente la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Organizatorii au pregatit un show special cu animale, avand in rolurile principale 70 de oi, 12 cai, trei vaci, doua capre si noua gaste.

Chiar daca decizia de implicare a animalelor in cadrul acestui spectacol a fost aspru criticata de PETA si de alte organizatii pentru protectia animalelor, care se tem pentru siguranta lor si felul in care vor fi afectate de zgomote si aglomeratie, organizatorii sustin ca au luat toate masurile necesare pentru ca acestea sa fie protejate de eventuale accidente sau neplaceri si ca vor parasi zona inainte de partile zgomotoase ale ceremoniei.


Foto: London-2012-olympics.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului