Animale de companie

#anunturi animale #partener # viata amoroasa

Animalele de companie bizare iti strica viata amoroasa

Animalele de companie bizare precum dihorul, paianjenii sau reptilele pot fi greu de ingrijit si pot cauza neplaceri: unul din motivele pentru care trebuie sa te feresti este efectul negativ asupra vietii amoroase.

Un sondaj realizat in Marea Britanie de YouGov arata ca si barbatii si femeile nu si-ar alege drept partener o persoana care are drept animale de companie serpi sau paianjeni .

Peste jumatate dintre femei (52%) nu ar iesi la o intalnire cu un barbat care detine un paianjen, iar 46% s-ar feri de iubitorii de serpi.

In mod suprinzator, conform sondajului, cainele si pisica nu sunt cele mai populare animale de companie, cand vine vorba de iubit sau iubita. Unul din patru barbati nu ar iesi cu o femeie care are pisica, iar 28% nu ar iesi cu o femeie care are un catel.

Animalele de companie care au cele mai mari sanse sa nu fie respinse de un potential partener sunt hamsterii, porcusorii de guinea si papagalii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului