Animale de companie

#animale #curatenie #mobila #covor

Animalele de casa si curatenia

Parul de animale din casa este de foarte multe ori un motiv de ingrijorare si de stres. In combinatie cu praful in exces, acesta poate dezvolta alergii sau probleme de sanatate in special in cazul copiilor. Iata cateva metode de curatare a parului pana la ultimul fir pentru o siguranta sporita si un trai linistit alaturi de prietenul cel mai bun.


1 Aspiratorul


Aspiratorul este instrumentul principal de lucru in cazul in care ai un caine sau o pisica . Pentru o curatenie de durata, este bine sa incepi cu aspiratul, dar nu cu orice aspirator. Nu orice aspirator face fata, va recomandam modele de la SEBO Germania ( FELIX Premium 1, AIBELT K3 Premium si Automatic X4) sau modelul XL 2000 de la ORECK USA.

De ce ? Pentru ca doar aceste modele de aspirator sunt dotate cu electrobatator, care scoate mizeria din profunzime si care au sisteme inalte de filtrare. Nu te limita doar la aspiratul suprafetelor incarcate cu par, ci scapa de tot praful din incaperea respectiva. Plinta , marginile, colturile, peretii si suprafetele inalte. Pentru covor si canapele este vital sa folosesti electrobatatorul aspiratorului.


2 Curata tot parul de pe mobila


Renunta la pamatuful de praf sau la carpa umeda, deoarece nu vei termina niciodata ciclul aspirat , sters, aspirat, sters. Foloseste peria speciala pentru praf de la aspiratoarele Sebo. Cu carpa nu faci altceva decat sa impasti praful in aer si de miri a doua zi de ce este iar praf pe mobila.

Cu peria de praf de la Sebo aspiri praful, astfel curatenia va dura mult mai mult. Pentru acestea ai nevoie de o perie de praf din par natural, aceasta inlocuieste carpa pentru praf. Cu carpa nu faci altceva decat sa imprastii praful si parul de animale dintr-o parte in alta. Cu peria de praf de la SEBO aspiri praful de pe mobile si de pe electronice.


3 Curata canapeaua si fotoliile din material textil


Oricat de bine te simti in prezenta animalului de companie din apartamentul tau, consecintele pot fi uneori nesanatose.

Daca ai o canapea cu perne, atunci aspira-le separat. Monteaza capatul subtire al aspiratorului si exploreaza toate zonele canapelei: partea din spate, colturile si manerele. Foloseste peria de tapiterii turbo de la aspiratoarele SEBO sau chiar electrobatatorul de aspiratorul SEBO sau ORECK.


4 Bate, perie si aspira covoarele


Foloseste electrobatatorul de la aspiratorul SEBO sau ORECK , care bate, perie si aspira covorul si salteaua patului. Dupa asta aplica pudra pentru spalare uscata de la Sebo, freaca covorul usor cu o perie astfel incat pudra sa intre in covor, las-o sa-si faca efectul vreo 20 de minute, dupa care aspir-o din nou cu electrobatatorul de la aspirator.

Covorul va ramane perfect curat, uscat, fara pete si culoarea se va revigora.

 

5 Avantajele folosirii sistemului de spalare Sebo DUO:
 

• distruge alergenii;
• covorul poate fi folosit imediat;
• curata orice tip de covor sau tapiterie;
• nu trebuie sa mutati mobilierul;
• covorul nu intra la apa si nu face mucegai;
• fara reziduri de detergent;
• usurinta in curatarea scarilor mochetate;
• curata cu usurinta petele;
• protejeaza fibrele covorului;
• ajuta la intretinerea covorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului