Animale de companie

#caini #dog tv #televiziune caini

Americanii au lansat DOG TV, prima televiziune despre caini

Americanii au lansat DOG TV, un post de televiziune dedicat in exclusivitate cainilor si gandit din perspectiva acestora, anunta producatorii. Postul a inregistrat un succes teribil la lansare, este vizionat contra cost si va fi disponibil si online.

In urma cu mai putin de doua luni, cativa producatori americani au lansat in California, S.U.A, prima televiziune dedicata cateilor, pe care au botezat-o DOG TV, relateaza telegraph.co.uk.

In prima faza, postul a fost lansat doar pe retele locale, insa producatorii s-au hotarat sa il extinda la nivel national, datorita succesului mare inregistrat imediat dupa lansare. De asemenea, reteaua de televiziune va fi disponibila si online.

Americanii s-au gandit sa scoata si un profit de pe urma acestei idei inedite. Vazand ca DOG TV , acestia au introdus o taxa de 5 dolari pe luna, sub forma unui abonament, astfel ca postul nu va putea fi prins decat de cei care platesc aceasta suma.

Televiziunea este gandita din perspectiva cateilor, anunta producatorii, iar abonatii vor putea urmari emisiuni informative despre cresterea, ingrijirea medicala, dresarea cateilor, dar si filmulete amuzante cu patrupede haioase.

foto : //wa2.www.3news.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea