Animale de companie

#mobila caini #mobila animale #mobila pisici #pisici #caini #animale #animale de companie

Ai un animal de companie? Decoreaza-ti casa in functie de nevoile acestuia

Responsabilitatea cresterii si ingrijirii animalelor de companie este foarte mare. Cainii si pisicile nu au nevoie doar hrana, apa si iubire ci si de un coltisor al lor in care sa se simta bine si care sa le apartina in totalitate.

Tocmai din acest motiv Ikea a lansat colectia Lurvig, dedicata in exclusivitate animalelor. Acestea sunt usor de introdus in orice design, iar animalutul tau le va adora.

Toti iubitorii de animale spun ca pisicile si cainii de care au grija fac parte din familie. Animalele noastre de companie traiesc alaturi de noi acasa si ne bucuram sa le avem prin preajma in fiecare zi, chiar daca uneori ne ascund pantofii sau rod cablurile. Cum ar fi insa daca am incerca sa le oferim propriul lor spatiu in casele noastre? Acesta este ideea de la care au pornit designerii Ikea atunci cand au creat Lurvig, o gama accesibila si durabila care se integreaza perfect in locuintele oamenilor. Lurvig este o colectie creata pentru a ne face si mai frumoasa viata alaturi de caini si pisici.

Animalele de companie sunt prezente in tot mai multe locuinte din intreaga lume. De exemplu, 32% dintre locuitorii din Bucuresti si imprejurimi au un animal de companie. Dintre acestia, 56% sunt proprietari de caini si 22% proprietari de pisici. Ikea doreste sa ofere o gama relevanta pentru cei mai multi oameni care detin animale de companie, o gama cu un design modular, cu produse care se integreaza natural in fiecare locuinta, la un pret accesibil. Lurvig este o colectie creata in colaborare cu designeri iubitori de animale si medici veterinari autorizati, conceputa pentru a ajuta zi de zi in toate aspectele vietii alaturi de pisici sau caini.

"In ziua de astazi animalele de companie fac parte din familie si sunt prezente in tot mai multe locuinte. Daca privim catre competitori, foarte putini de pe piata abordeaza acest domeniu din perspectiva design-ului de interior," declara Peter Bondesson, project leader al colectiei Lurvig, Ikea of Sweden.

Colectia este conceputa folosind culori asortate cu gama Ikea. Mai mult, Lurvig include un pat pentru pisici care se integreaza perfect in etajera Kallax si versiunea in miniatura a uneia dintre canapelele noastre, replicata pentru animale.

"Este foarte important sa luam ca punct de pornire nevoile si comportamentele naturale ale animalelor, cum ar fi modul in care dorm, mananca sau se joaca ele. Apoi, putem crea un produs ce raspunde "nevoilor noastre umane", cum ar fi stilul si forma. Primul lucru pe care l-am avut in vedere a fost siguranta: cainii rod jucariile si aduc in casa praf si noroi din plimbarile lor zilnice. Pisicile zgarie cele mai multe suprafete si sunt sensibile la miros si textura. Asa ca materialele sigure si rezistente au jucat un rol foarte important", precizeaza Barbara Schafer, medic veterinar si coordonator de proiect, Product Safety & Compliance, Ikea of Sweden.

Colectia include paturi pentru caini si casute pentru pisici, paturi si perne, boluri, jucarii, dar si zgarzi, lese si o perie pentru ingrijire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea