Animale de companie

#broasca #proteza #sobolani #broasca testoasa

Afla povestea trista a testoasei turbo!

Doamna T., o brosca testoasa in varsta de 90 de abi, din Pembrook, Marea Britanie a trait cosmarul vietii ei. In timp de hiberna, a fost atacata de sobolani care i-au mancat picioarele frontale. Stapanul acesteia, a crezut ca nu o mai poate salva insa a dus-o de urgenta la veterinar.

Jude Ryder, stapanul testoasei, a cheltuit 1000 de lire pentru tatamentul broscutei. Din fericire testoasa a putut fi salvata dar a ramas infirma. Insa nu pentru mult timp, deoarece fiul lui Jude Ryder, Dale, care este inginer de profesie, a creat o proteza pe roti special pentru mica brosca testoasa. Acum aceasta se poate deplasa de doua ori mai repede.

“A fost ca si cand i-am fi pus un motor turbo – acum se deplaseaza de doua ori mai repede”, a declarat Jude Ryder pentru boredpanda.com. “Doamna T. este inca tanara pentru o testoasa. Poate trai inca 50 de ani. Are nevoie doar sa-i fie schimbata proteza pe masura ce creste.”, a adaugat acesta.

Surse foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului