Animale de companie

#caini #pisici #husse # hrana animale #mancare animale

Mancare sanatoasa pentru catei si pisici, de la Husse.ro

Animalul tau de companie merita tot ceea ce este mai bun. Una dintre principalele conditii de a avea o stare buna de sanatate este sa-l hranesti cu o mancare calitativa, facuta de profesionisti. Alege hrana Husse pentru catei si pisici , iar animalul tau preferat va fi mai fericit.



Husse, o companie pentru animalul tau de companie

Husse este o companie fondata in Suedia in 1987. Astazi, compania comercializeaza in toata lumea o gama diversificata de mancare de calitate premium si super premium pentru catei si pisici, precum si numeroase accesorii.

Mancarea Husse pentru caini si pisici este facuta din ingrediente de calitate premium si super premium si este produsa in cele mai bune fabrici unde lucreaza un personal calificat cu echipamente de ultima generatie.

Pe langa hrana sanatoasa, de foarte buna calitate, Husse ofera clientilor sai livrarea produselor la domiciliu fara niciun cost suplimentar, prin partenerii companiei.

Compania Husse are clienti loiali in intreaga lume. Pe site-ul oficial al companiei gasesti un magazin online, precum si informatii detaliate despre ingredientele folosite, aditivi, valori energetice si nivelul de digerabilitate.

Produsele Husse pentru caini si pisici

Husse.ro iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru caini si pisici. Poti opta pentru mancarea suedeza profesionala pentru canise, mancarea suedeza pentru caini ( uscata si umeda), mancarea suedeza pentru pisici (uscata si umeda).

Mancarea suedeza pentru caini ofera necesarul de nutrienti, vitamine si minerale. Astfel, o dieta sanatoasa se reflecta in starea de sanatate, aspectul blanei si vitalitatea cainelui tau. Husse iti pune la dispozitie mancare uscata si umeda pentru catei, caini adulti si caini seniori, la calitate premium si super premium.

Mancarea uscata este preparata dupa retete suedeze fara compromisuri privind calitatea, astfel incat hrana sa asigure cainelui energie sporita si nutrienti esentiali pentru imbunatatirea sanatatii. Un pachet de mancare uscata pentru caini , de calitate premium, costa 211 lei, iar una de calitate super premium costa 252 lei.

Mancarea umeda pentru caini este reprezentata de bucatele de carne bogate in proteina animala, conserve cu pateu de inalta calitate si mancare de lux, invelita in folie pentru caini pretentiosi. O conserva de 400 gr de hrana umeda pentru caini costa 5.25 lei.

Mancarea Husse pentru pisici asigura acestora nutrientii necesari pentru vitalitate, o sanatate optima si o blana frumoasa. Alege dintre sortimentele de hrana uscata, umeda, in cutie, la conserva sau ambalata in folie. Un pachet de hrana uscata pentru pisici costa 58 lei. O conserva cu hrana umeda pentru pisici are pretul de 4.75 lei.

Pe langa mesele principale, poti alege si cateva snack-uri pentru caini si pisici. Acorda o recompensa animalului tau de companie pentru comportamentul lui bun. Ai la dispozitie o gama diversificata de snack-uri: biscuiti, burduf de vita, cotlet, ficat de vita, gat de pui, muschi de vita, urechi de porc etc. Un pachet de biscuiti pentru pisici costa numai 9 lei.

 



Sursa foto: husse.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare