Animale de companie

#operatie peste #tumoare #operatie #carasel auriu

A cheltuit 250 de dolari pentru a-si opera pestele

O familie din Norfolk, Anglia, a cheltuit 250 de dolari pentru a-si opera pestele, un carasel auriu, in varsta de 20 de ani. Animalului i-a fost descoperita o tumoare ce ii punea viata in pericol.

 

Cand membrii familiei au descoperit ca Bob, avea o umflatura pe partea inferioara a trunchiului, langa inotatoare, l-au dus de urgenta la veterinar. Pestele a fost diagnosticat cu o tumoare de catre Dr Faye Bethell.

Pentru a fi salvat pestele Bob a suferit o interventie chirurgicala care a dura 30 de minute. Costurile pentru operatie s-au ridicat la 250 de dolari.

"Optiunile erau fie sa-l eutanasiem fie sa indepartam tumoare, iar acum Bob se simte minunat", a declarat Dr Faye Bethell. "Stapanii lui Bob sunt usurati, deoarece pestisorul auriu este mai in varsta decat copiii lor si este considerat parte a familiei."

Pentru a-l putea opera, medicii veterinari au folosit un monitor cardiac in miniatura, au hranit pestele cu anestezic si a intervenit cu echipament micro-chirurgical.

"A fost complicat, deoarece totul este atat de mic. Acesta a fost cel mai batran peste pe care l-am operat. Bob este acum acasa si inoata fericit pentru prima oara in ultimele saptamani", a spus Dr Faye.

"Animalelele de companie traiesc mai mult in prezent. Este minunat cand stapanii le aduc la medic pentru a le salva, si este minunat sa ii ajutam", a adaugat Dr Faye.

Sursa foto: tollbarnvets.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea