Animale de companie

#schnauzer #chihuahua #ciobanesc german #Pit Bull Terrier

4 rase ideale de caini pentru femeile singure

Spre deosebire de cupluri sau familiile cu copii, femeile singure au nevoie de caini cu altfel de calitati, abilitati si preferinte. Acestea vor sa iasa cu patrupedul mai des la plimbare, sa-l ia cu ele peste tot si sa-l faca parte integranta a vietii lor, deci nu multe rase se califica la astfel de cerinte.



O femeie care locuieste singura trebuie sa fie mult mai prevazatoare cu siguranta ei si a casei sale. De aceea, ea se va atasa usor de un caine care va indeplini dublu rol : de companion, dar si de protector al sau. Iata de ce cainii sunt animalele preferate in acest caz.


1
Ciobanescul german


Este un caine loial, protectiv, disciplinat, ascultator si care invata repede, deci visul oricarui proprietar. Un dresaj corespunzator va face din aceasta rasa una ideala pentru femeile singure.

Ciobanestii germani vor dragoste, atentie si grija, oferind in schimb protectie, veselie si multa dragalasenie.

Ar trebui sa acorzi atentie tendintei de a domina si rarelor momente de agresivitate . Daca ciobanescul german invata de mic cine este seful, nu vei avea niciodata probleme cu el, deoarece ii place sa asculte si sa indeplineasca ordine.


2 Chihuahua


Este cainele preferat al celebritatilor si femeilor care vor un caine, dar nu vor sa-i acorde prea mult timp. Sunt de mici dimensiuni si foarte simpatici. Il poti chiar baga in geanta si lua cu tine peste tot in oras, fiind extrem de sociabili.


3
Pit Bull Terrier


Sunt caini afectuosi, foarte atasati de stapan, usor de dresat si protectivi. Femeile singure se simt mai in siguranta langa un astfel de caine, indiferent ca locuiesc cu el in casa sau ies la plimbare. Nici un hot nu va indrazni sa se apropie si sa riste sa ii vada coltii de aproape.


4 Schnauzerul


Schnauzerul pitic are un aspect caraghios, cu barba, mustati, gene si urechi pline de smocuri de par. Este vesel, activ, invata repede si ii place sa se plimbe. In plus, este foarte sociabil si adora compania oamenilor, deci nu te vei plictisi deloc cu el.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea