Animale de companie

# pisici afectuase #rase de pisici #pisici

10 rase de pisici extrem de afectuoase

Daca iti doresti un animal de companie care sa isi arata afectiunea pentru dragostea si grija pe care le primeste, alege o pisica. Exista cateva rase de pisici extrem de prietenoase fiind recomandate celor care isi doresc un companion linistit, bland, potrivit pentru intrega familie, inclusiv pentru copii. Descopera care sunt rase din care fac parte cele mai afectuoase pisici.

Albastru de Rusia

Odata ce o pisica din rasa Albastru de Rusia considera ca o persoana merita statutul de prieten, atunci legatura va deveni una cu adevarat speciala. Pisicile din aceasta rasa se ataseaza foarte usor de stapan si stiu sa isi arate afectiunea cand sunt tratate asa cum le place.

Devon Rex

Pisicile din rasa Devon Rex sunt foarte afectuoase, pline de energie, adora sa se joace sau sa se distreze atunci cand sunt antrenate in tot felul de activitati. Pisicile din aceasta rasa sunt foarte curioase si practic nu le scapa nimic din ceea ce se petrece in jurul lor.

Birmaneza

Pisicile Birmaneze sunt preferate de multi cei care isi doresc aceste feline drept animale de companie. Afectuoasa si foarte atasata de stapan, pisica din aceasta rasa ar putea sta toata ziua lenevind pe canapea, alaturi de cei din casa.

Abisiniana

Pisicile din rasa Abisiniana sunt printre cele mai prietenoase si loiale pisici. Animalutele din aceasta rasa se inteleg de minune inclusiv cu cainii din rase prietenoase cu pisicile, dar si cu papagalii sau dihorii domestici.

American Shorthair

Pisicile din rasa American Shorthair sunt blande si tolerante. Pisica American Shorthair este o felina cu care este usor de trait sub acelasi acoperis, mai mult este o rasa recomandata familiilor cu copii, unde se integreaza rapid si ajuge sa fie rasfatata de toti cei din casa.

Siameza

Cand iti doresti o pisica dornica sa iti sara in poala de fiecare data cand te asezi si sa inceapa sa toarca instantaneu, atunci ia-ti o pisica Siameza. Extrem de afectuoase, dornice sa se afle mereu in preajma oamenilor si sa li se vorbeasca, asa sunt descrise felinele din aceasta rasa.

Bombay

Chiar daca la prima vedere pare o pantera in miniatura, pisica din rasa Bombay te va impresiona cu modul sau prietenos si jucaus de a se comporta. Pisicile din rasa Bombay pot fi invatate sa mearga in lesa si adora sa stie ca sunt indragite de oamenii din jur.

Burmeza

Pisicile din rasa Burmese se comporta asemenea unui Labrador retriver. Acestea adora sa se joace si sunt pline de energie. Pisicile din aceasta rasa insista sa fie tot timpul in preajma stapanilor.

Tonkineza

Pisicile din rasa Tonkineza sunt extrem de sociabile, acest lucru insemnand nu doar ca adora compania stapanilor, ci se simt bine in compania oricarei persoane straine care le oferta atentie.

Ragdoll

Pisicile din rasa Ragdoll isi adora pur si simplu stapanii. Aceste animale de companie se pare ca isi doresc mai mult decat pisicile din alte rase sa fie in compania oamenilor si nu ezita sa isi arate afectiunea fata de cei care le indragesc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea