Amenajarea gradinii

#decor gradina #gradina #pregatire gradina iarna

Trucuri care te ajuta sa dai viata gradinii iarna

Gradina poate fi plina de viata chiar si in sezonul rece. Iarna este chiar un bun prilej sa iti pui la lucru imaginatia. 

Fie ca apelezi la cele colorate, care vor da un aer jucaus sau la cele in culori metalice, care vor conferi locului un aspect de galerie de arta contemporana, micile decoratiuni iti vor revitaliza gradina.

Antichitati

Piticii de gradina au devenit ceva prea obisnuit pentru un astfel de spatiu. Mergi prin magazinele de antichitati si cauta obiecte de decor din fier forjat sau tabla. Poti pune stropitori sau animalute in diferite colturi ale gradinii pentru a o mai inveseli.

Peretii cu plante

Exista plante cataratoare rezistente la capriciile vremii. Daca speciile ierbacee nu vor rezista iarna, cele lemnoase iti vor face un minunat perete tot anul.

Adauga culoare

Cumpara cateva felinare in care pune apoi lumanari colorate si aseaza-le de-a lungul cararii ce duce spre intrarea in casa. Aprinde-le seara, infofoleste-te intr-o patura calduroasa, bea o ciocolata calda si bucura-te de priveliste.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului