Amenajarea gradinii

#zapada #electricitate #generator electric #imperios.ro #freza de zapada

Treci prin iarna mai usor cu frezele de zapada si generatoarele electrice de la imperios.ro

Treci prin iarna mai usor cu frezele de zapada si generatoarele electrice de la imperios.ro

Iarna se apropie cu pasi repezi, semn ca este imperios sa te pregatesti de confruntarea ei cu instrumentele necesare. Daca te gandesti cu oroare la diminetile in care te straduiesti sa iti deszapezesti masina sau la serile in care ramai fara curent electric din pricina capriciilor vremii, inseamna ca esti pregatit sa te "inarmezi" cu freze de zapada si generatoare electrice necesare unui sezon rece fara surprize neplacute.

Este imperios sa te pregatesti cum se cuvine de sezonul rece cu freze de zapada si generatoare electrice, cu atat mai mult anul acesta, cand meteorologii anunta o iarna mai grea decat oricare alta din ultimul secol.

Neaua stralucitoare este o realitate a iernii care fascineaza o zi sau doua, ca mai apoi sa se transforme intr-un mare disconfort. Aleile curtii tale devin impracticabile, iar drumurile de la serviciu sunt mai dificile ca niciodata.


Imperios la iarna: frezele de zapada

Produsele necesare pentru sezonul rece pot forma o lista lunga, insa pe prima pozitie in clasament se numara cu siguranta practicele freze de zapada, care te salveaza din multe situatii dificile atunci cand stratul de nea se depune consistent.

Iar cum alegerea unor freze de zapada care sa iti foloseasca realmente nu este una usoara, avem cateva recomandari pentru tine, puse la dispozitie de imperios.ro, site-ul care iti ofera solutii avantajoase pentru casa ta, in orice anotimp.

De pilda, gama de freze de zapada cu motor pe benzina, iti mentine zona din jurul casei curata toata iarna. Sistemul de aprindere este electronic si are 6 trepte de viteza inainte si 2 inapoi. In plus acestea au o garantie de 24 de luni.



In cazul in care te intereseaza o freza de zapada mai mica, pentru portiuni restranse, poti opta pentru o freza electrica de zapada. In cazul acestora deplasarea este manuala, distanta de aruncare este de 9m, iar sistemul de pornire este electric.

Preturile pentru o freza de zapada, difera in functie de model si de performanta, acestea incepand de la 340 RON si ajungand pana la 35.345 RON.


Imperios la iarna: generatoarele electrice

Generatoarele electrice ocupa a doua pozitie prioritara in lista produselor de iarna care te scapa de neplacerile specifice sezonului rece. Fie ca nu vrei ca familia ta sa sufere cand apare o pana de curent acasa, fie ca vrei un sejur de iarna la cabana cu tot confortul vietii moderne, un generator electric este ajutorul de nadejde in anotimpul friguros.

Imperios.ro vine din nou in sprijinul tau si iti pune la dispozitie o gama intreaga de generatoare electrice pentru uz general, adaptate nevoilor tale.

O varianta foarte accesibila este generatorul electric pe benzina, cu sistem de pornire la sfoara, panou analogic si structura open frame, material de infasurare din cupru si capacitate cilindrica de 64 centimetri cubi.

Daca ai nevoie insa de un generator electric cu adevarat performant poti opta pentru un model cu motor diesel, trifazat, sistem de pornire electric si cadru deschis, cu automatizare optionala si display digital.

Preturile geneatoarelor variaza in functie de modelul si performanta acestora si pot fi cuprinse intre 495 RON si 31770 RON.




Imperios.ro ofera, pe langa o gama diversificata de freze de zapada si generatoare electrice, atat alte produse de care ai nevoie acasa cat si seriozitate, incredere si consultanta in alegerea produsului potrivit.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele