Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #candelabre #candelabre gradina

Transforma-ti gradina intr-un spatiu magic cu ajutorul candelabrelor!

Candelabrele sunt corpuri superbe de iluminat, cu parfum retro si elegant, utilizate pentru a da un plus de personalitate si rafinament unei locuinte. Ce ar fi insa daca ai alege sa te folosesti si tu de ele, dar nu in interior, ci in afara casei? Iata cum poti folosi candelabrele pentru a-ti transforma gradina intr-un spatiu magic!


1. Mizeaza pe efectul rustic produs de un candelabru cu lumanari

Una dintre cele mai simple modalitati de a oferi un plus de inedit gradinii tale este aceea de a te baza pe efectul produs de un candelabru simplu, cu lumanari.

Dat fiind faptul ca este presarat cu lumanari, este important sa il amplasezi in spatii ferite de curenti si precipitatii. Totodata, amplasarea sa trebuie sa fie gandita in asa fel incat riscul unui incendiu sa fie eliminat din ecuatie.


2. Ofera un plus de somptuozitate gradinii cu un candelabru impozant

Candelabrele impozante, cu detalii delicate si aspect vintage, sunt cele mai reusite. Le poti agata in gradina de pergole sau chiar de crengile unor copaci vigurosi, cata vreme dispui de posibilitatea de a trage un fir de cablu pentru a le alimenta cu energie electrica.



Nu amplasa candelabru la inaltimi ametitoare sau in locuri inaccesibile, intrucat este important ca, la nevoie, sa il poti detasa rapid pentru a-l feri de stricaciuni.


3. Creeaza un candelabru cu lumanari si flori

Vrei sa iti decorezi gradina cu un candelabru simplu, dar de efect? Foloseste cadrul unui candelabru vechi si ruginit care, odata curatat, poate deveni suportul perfect pentru un corp de iluminat special, cu lumanari si buchete de flori.



Partea cea mai grozava este ca poti folosi diferite tipuri de lumanari si de flori, in asa fel incat sa creezi de fiecare data un nou candelabru!


4. Transforma un party de vara intr-un eveniment de gala

Orice petrecere de vara in gradina va avea de castigat de pe urma folosirii unui candelabru. Acest corp de iluminat va transformat instantaneu un party obisnuit intr-unul elegant si somptuos.



Daca ai hotarat sa te bucuri de ziua nuntii tale intr-un spatiu deschis, nu uita sa inserezi in decor si cateva candelabre pretioase, in ton cu evenimentul.



Sursa foto: architectureartdesigns.com, gardeningjunky.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului