Amenajarea gradinii

#statui #statui gradina #figurine gradina

Top 6 statui pentru gradina amuzante si ciudate

Accesoriile pentru gradina au inceput sa fie din ce in ce mai folosite pentru amenajarea acesteia. De la banalul pitic si pana la fantani impresionante, aceste obiecte decorative schimba designul curtii tale. Insa, daca vrei sa ai o gradina originala, alege sa folosesti statui ciudate, dar interesante care sa atraga atentia musafirilor si sa fie centrul de interes al spatiului tau verde!

1. Copacul furios

Nu musca, nu tipa, dar te poate speria. Copacul furios este una dintre accesoriile ciudate pe care le poti pune in gradina. Cu siguranta, va fi centrul de interes din curte si ii va incanta (sau nu) pe cei care te vor vizita.

2. Maimuta din copac

Vrei ca cineva sa aiba grija de gradina ta cat timp esti plecat? Apeleaza la un "prieten" de nadejde: maimuta din copac. Desi poarte parea inspaimantatoare, aceasta statuie pe care o poti folosi in amenajarea gradinii este chiar haioasa. Maimuta este agatata de un copac si, de cele mai multe ori, este indreptata spre strada.

3. Velociraptor

Velociraptorul a fost un dinozaur din perioada Triasic-Jurasic, insa statuia acestuia poate fi folosita in contemporaneitate. Printre florile din gradina ii poti face loc si acestei copii a dinozaurului care a populat planeta timp de patru milioane de ani.

4. Extraterestrul

Atentie, au sosit extraterestrii! Statuile cu extraterestri. Daca vrei ca gradina ta sa fie speciala, astfel incat prietenii tai sa fie uimiti atunci cand vin in vizita, poti folosi statuile-extrateresti pentru a umple locurile goale de prin curte. Acest accesoriu decorativ este un element inedit in curtea ta.

5. Zombie

O statuie cu un zombie nu este chiar o atractie in designul gradinii, insa o poti folosi pentru ziua de Halloween. Este destul de infricosator sa vezi un zombie iesind din pamant, asa ca ai grija ca prietenii tai sa nu se sperie prea tare.


6. Puiul de urangutan

Inca o statuie interesanta si in aceeasi masura ciudata pe care o poti folosi pentru amenajarea gradinii este puiul de urangutan. Desi nu este o statuie de mari dimensiuni, cu siguranta va iesi in evidenta in decorul din gradina.



Sursa foto: picclick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului