Amenajarea gradinii

# design terase # amenajare terase #terasa gradina #terase

Terase care vei dori sa fie ale tale cu orice pret

Tipul petrecut in aer liber este cea mai sigura si eficienta metoda pentru relaxare si deconectare, fiind si mai placut intr-un spatiu bine proiectat si confortabil. Designul pentru terase se poate realiza in diverse si numeroase combinatii, unele mai atragatoare decat altele.

Iata cateva idei de decoratii pentru terase care te vor impresiona placut, facandu-te sa le doresti cu orice pret.

Terasa West Palm Beach

Aceasta terasa este amenajata intr-un mix convivial de mese, scaune si canapele confortabile. Umbrela cu franjuri aduce umbra suplimentara si, totodata, un farmec suav si desuet spatiului. Se remarca zona de luat masa cu cele doua sculpturi in forma de ciuperca si plantele bogate din ghivece.

O oaza in aer liber

Aceasta terasa romantica in aer liber conecteaza doua camere ale casei si, totodata, ofera un spatiu de relaxare incredibil. Se remarca prin eleganta si prin fotoliile si canapeaua confortabile care te imbie sa te asezi. Palmierii care incadreaza zona creeaza senzatia unei oaze albe, in aer liber.

Puntea de vis

O astfel de terasa sau de punte, daca stai pe malul unei ape, este locul ideal pentru a savura privelistea intr-o zi de vara. Este spatiul perfect pentru a savura un cocktail seara si a citi o carte buna ziua. Barcile cu panze creeaza imaginea unui tablou, terasa devenind un loc de vis.

Terasa Living

Aceasta vila in stil mediteranean isi asuma culorile din decorul luxuriant al unei case din Palm Beach. Canapelele, scaunele si fotoliile confortabile sunt aranjate special pentru a crea un spatiu placut de conversatie, in vreme ce plantele decorative luxuriante aduc un plus de prospetime si eleganta.

Terasa in nuante de alb si albastru

In aceasta terasa s-a dorit utilizarea doar a culorilor care se regasesc pe mare si in cer. Placile de faianta in alb si albastru creeaza un contrast uimitor si de efect cu tavanul rustic vopsit neuniform in alb. Acest spatiu relaxant se afla doar la cativa pasi de piscina, devenind ideal pentru o zi de vara. Fotoliile comode din jurul masutei, te imbie la conversatii sau la relaxare, deopotriva.

Terasa cu pergola

Aceasta pergola alba, inconjurata de gazon si trandafiri urcatori, te imbie la un moment de liniste. Fotoliile comode, aranjate in jurul uni mici masute rotunde, sunt o invitatie la conversatie si relaxare. Oglinda si faianta care inconjoara marginea semineului, creeaza puctul focal al terasei.

O frumoasa terasa sub bolta de vita de vie

Aceasta este o terasa de vis, specifica zonei mediteraneene. Este spatiul ideal pentru sarbatorirea evenimentelor mari sau mici impreuna cu familia si prietenii. Bolta de vita de vie asigura umbra necesare in timpul zilelor calduroase, in timp ce masa si scaunele din panza sunt ideale pentru a savura cafeaua de dimineata, pnazul sau cina. Gresia siciliana din centru este un element decorativ specific teraselor din aceasta zona, in vreme ce florile frumoase din ghivece asigura intimitatea dorita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare