Amenajarea gradinii

#animale #gradina #amenajare gradina #statuete #statuete gradina

Statuete adorabile pentru o gradina "salbatica"

Statuetele care infatiseaza animale pot schimba radical dinamica gradinii tale. Adorabile prin felul in care sunt recreate din materiale trainice, aceste animale aduc un plus de vitalitate spatiului si atrag atentia asupra unei anumite zone pe care vrei sa o evidentiezi. Statuetele care infatiseaza animale salbatice sau pasari gratioase pot inlocui cu succes piticii de gradina sau alte ornamente care si-au pierdut din farmec odata cu trecerea timpului.

Transforma-ti gradina intr-un mic colt "salbatic" cu ajutorul statuetelor sub forma de animale sau pasari. Invitatii care iti vor trece pragul casei vor fi incantati sa le admire minute in sir.


Familie de arici

Inainte de a achizitiona o statueta sau un grup statuar care infatiseaza animale sau pasari, gandeste-te dinainte unde ai vrea sa asezi decoratiunea. Acest pas este important deoarece anumite animale salbatice se potrivesc mai bine in anumite zone. De exemplu, o familie de arici va parea mult mai veridica daca asezi statuetele in iarba din gradina, langa un tufis, si nu langa o stiva de lemne sau un iaz.



Sursa foto: gardenornamentsdirect.com


Lebede indragostite

Daca te gandesti sa-ti achizitionezi doua statui sub forma de lebede in marime naturala, trebuie sa stii ca acestea vor arata splendid langa iazul din gradina, alaturi de stufaris si iarba ornamentala.



Sursa foto: candleandblue.co.uk


Ierpuere lenes

Despre iepuri se poate spune orice, numai faptul ca sunt lenesi nu. Tocmai aceasta este ideea pe care poti miza cand iti alegi statuetele pentru gradina "salbatica". Un iepure dolofan din piatra, care sta tolanit la soare si se gandeste la stratul tau de morcovi va fi vedeta gradinii tale. Simpaticul iepure poate fi asezat fie in gradina cu legume, fie intr-o zona in care predomina piatra.



Sursa foto: marbleinspiration.co.uk


Caprioara speriata

Iti dai seama cat de frumos ar fi daca in gradina ta salbatica ar poposi o caprioara? Cum sansele ca acest lucru sa se intample cu adevarat sunt destul de mici, poti opta pentru o statueta adorabila care infatiseaza o caprioara. Asaz-o in gradina ta cu flori sau intr-o zona mai umbroasa, care aminteste de padure.



Sursa foto: candleandblue.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului