Amenajarea gradinii

#baldachin #mobilier gradina #mobilier exterior #leagan gradina #pat exterior #pat perdele

Somn de voie in aer liber. Iata ce iti trebuie pentru confort

Ce poate fi mai relaxant decat sa privesti tolanit pe spate stelele de pe cer? Sau sa te relaxezi la umbra intr-o dupa-amiaza calduroasa? Nimic din toate astea nu ar fi perfect fara un pat sau o canapea confortabila. Iata ce poti folosi in acest sens pe o terasa sau chiar in gradina.

 

Hamac in balcon



Ai un balcon mai generos? Fa-ti acolo un loc numai bun de a te relaxa tolanit la aer proaspat. Un hamac este solutia ideala pentru acest spatiu. Poti sa tragi un pui de somn dupa-amiaza, te poti relaxa in voie cu o carte buna in mana sau poti contempla linistit peisajul. Un ghiveci cu o planta mare va da un aer de gradina balconului.

Ascunzatoare in gradina



Un pat intr-o gradina? Oricat pare de ciudat, nu e nimic nelalocul lui. Mai ales daca alegi un pat cu baldachin precum cel din imagine. Te vei simti confortabil si in siguranta, mai ales ca poate functiona ca o mica ascunzatoare departe de ochii lumii.

Saltele cu perdele



Daca vrei si confort, si intimitate, atunci cauta sa adaugi niste perdele cuibusorului tau de odihna din gradina. Vei crea o atmosfera romantica, de care nu vei mai vrea sa te desparti nici dupa lasarea frigului.

Leaganul urias



Ai nevoie de o structura destul de solida pentru un astfel de leagan, insa merita toate eforturile, garantat. Vei ramane sa reflectezi ore in sir leganandu-te cu ochii proptiti pe cer in timp ce tragi cu nesat in piept aer proaspat.

Patul de langa piscina



Daca esti fericitul posesor al unei piscine in aer liber, atunci de ce nu ai avea si un pat pe care sa te tolanesti dupa o repriza de hidromasaj? Asigura-te ca ai si cateva perne si somnul de frumusete iti apartine.



Dar daca spatiul de jur-imprejurul piscinei este deschis si nu exista prea multa vegetatie in jur, ar fi foarte util, pentru intimitatea ta, sa iti dotezi patul cu niste perdele dintr-un material usor. Iti vor asigura atat umbra, dar te vor feri si de privirile indiscrete. Si doar, vorba aia, nu vrei sa creada vecinii ca nu ai altceva mai bun de facut toata ziua decat sa te relaxezi cu burta in sus.

Sursa foto: interiorholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare