Amenajarea gradinii

#amenajarea gradinii #iarba #gradina #sculpturi

Sculpturi uimitoare in iarba

Imaginatia artistilor nu are limite. Trebuie doar sa gaseasca elementul potrivit cu care sa lucreze si apoi dau nastere unor adevarate opere de arta. Desi sculptura in iarba pare cel mai greu lucru de realizat, cativa artisti nu au fost intimidati de ea. Inarmati cu rabdare, pasionatii de sculpturi au conceput cateva figurine in iarba, care sunt pur si simplu uimitoare.


Familia de elefanti din iarba

Cativa artisti pasionati de sculpturi in iarba s-au gandit ca ar fi frumos sa realizeze o opera de arta speciala, care sa infatiseze o familie de elefanti. Simpaticele figurine "revin la viata" in fiecare primavara, odata cu topirea zapezii.


Uriasul cu ochi albastri

Intr-un satuc de langa orasul Cornwall, Anglia, se afla o gradina victoriana impresionanta, unde turistii pot admira mai multe sculpturi in iarba. Dintre acestea, se remarca o sculptura ciudata, care infatiseaza un urias cu ochi albastri. Din cauza precipitatiilor, iarba de pe nasul uriasului nu mai creste uniform, insa acest lucru confera sculpturii si mai multa originalitate.


Unicornii rataciti in gradina

Un artist din Marea Britanie, pasionat de mitologie, a realizat 3 sculpturi in iarba care infatiseaza 3 unicorni rataciti intr-o gradina. Pentru sculptura lui, artistul a folosit si nuiele.


Frumoasa adormita

Doi frati, Sue si Pete Hill, sunt pasionati de arta neconventionala. Initial, ei au realizat o sculptura in noroi, care infatisa o femeie adormita. Nemultumiti ca opera lor nu rezista in fata intemperiilor, cei doi frati au realizat o a doua sculptura, de aceasta data in iarba. Frumoasa adormita se regaseste pe lista celor mai frumoase sculpturi in iarba realizate vreodata.


Porcul mistet cu ochii tristi

Un alt artist a realizat o sculptura in iarba care infatiseaza un porc mistret. Ceea ce atrage cel mai mult la aceasta sculptura inedita sunt ochii. Acestia transmit atat de multa tristeste si spaima, incat multi turisti aproape ca au inceput sa planga in fata lor.


Barbatul gol

Muzeul Beelden aan Zee din Haga, Olanda, gazduieste o sculptura in iarba care infatiseaza un barbat gol. Opera de arta a fost realizata de o echipa de arhitecti care a incercat sa creeze ceva deosebit pentru a atrage turistii.



Sursa foto: oddee.com, environmentalgraffiti.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului