Amenajarea gradinii

#mobilier de gradina #mobilier gradina #mobilier

Romanii, tot mai selectivi in alegerea mobilierului de gradina

Romanii au devenit tot mai selectivi atunci cand vine vorba de alegerea mobilierului potrivit pentru spatiile de relaxare. Reprezentantii kika, furnizorul complet in domeniul amenajarilor interioare moderne, sustin ca tendintele de cumparare ale romanilor s-au schimbat destul de mult pe aceasta categorie, de la tipurile de materiale pentru mobilierul de gradina pana la bugetul alocat.

 

„De la an la an, inregistram cresteri semnificative pe aceasta categorie de produse, atat din punct de vedere al vanzarilor, cat si din punct de vedere al materialelor si al functionalitatii produselor alese. Daca in urma cu cativa ani, mobilierul din metal sau plastic era in topul preferintelor, acum observam o apreciere mai mare pentru mobilierul din rattan artificial care este mult mai comod”, a precizat Ruxandra Apostolica, Marketing Manager kika Romania.

Potrivit kika Romania, astazi clientii se orienteaza spre solutii complete de amenajare a locului de relaxare (balcon/gradina). Cele mai apreciate sunt seturile care includ atat fotolii, cat si masuta de cafea in acelasi model, dar si cele cu mese inalte de tip dining, potrivite pentru a servi masa.

Tendintele anului 2019

Pentru amenajarea spatiului de relaxare din gradina sau balcon, kika lanseaza o colectie de mobilier de gradina care raspunde nevoii de economie a spatiului, confort, calitate si durabilitate. Colectia de gradina cuprinde seturi de mobilier (canapele, fotolii, mese), accesorii si plante artificiale pentru amenajarea completa a spatiului de relaxare. Mobilierul are un design smart, care permite o depozitare usoara, este multifuntional si poate fi integrat cu usurinta in spatiul de acasa. Astfel, un coltar poate fi transformat cu usurinta in doua canapele mici pentru o intalnire in aer liber mai putin formala.

„Oferim clientilor si posibilitatea de a opta pentru un set multifunctional, cum ar fi setul 'Arne' a carui masa poate fi ajustata pe inaltime, devenind, in functie de nevoie, fie masuta de cafea, fie masa de dining sau cum ar fi patul 'Lauris' care ascunde in interiorul sau o masuta de cafea, iar suprafata de dormit se transforma cu usurinta intr-o canapea si o bancuta”, a explicat Ruxandra Apostolica.

kika dispune de o gama variata de mobilier de gradina cu functionalitati si preturi pentru toate categoriile de consumatori, de la seturi mici, dar practice, perfecte pentru un spatiu de citit sau relaxare in balcon, la seturi medii ce pot fi restranse cu usurinta, potrivite pentru a lua masa in familie, la seturi pentru spatii generoase care cuprind canapele sau coltare cu diverse functii.

Produsele pot fi testate in magazine

Un alt beneficiu pentru clientii kika este acela ca ei pot vedea si testa produsele din magazine.

“Ne dorim ca cei care ne trec pragul sa incerce produsele, in asa fel incat sa aleaga in final piesele preferate care le vor asigura confortul dorit. Este important ca ei sa vada si sistemele de depozitare sau extindere, sa testeze functiile relax sau treptele de ajustare a spatarelor. Un alt lucru apreciat de clientii nostri este interactiunea pe care o au cu consilierii din departament deoarece primesc informatii detaliate despre functionalitea produselor”, a mai spus Ruxandra Apostolica.

Noua colectie de gradina de la kika este deja disponibila in magazine, iar preturile variaza intre 179 de lei, pentru un scaun din rattan artificial, si 5.000 de lei, pentru un set format din masa si coltar cu perne.

Mai multe detalii gasiti pe facebook-kika RO si pe www.kika.ro/.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului