Amenajarea gradinii

#piscina #amenajare #amenajare piscina #piscina interior

Piscina de interior: moduri interesante sa o amenajezi

Piscina de interior iti ofera o alternativa grozava de a te bucura de inot in timpul sezonului rece, cand ai la dispozitie mai putine optiuni de a face miscare. Daca te-ai gandit sa te bucuri de aceasta facilitate acasa, ti-am pregatit cateva moduri interesante sa o amenajezi.

Piscina de interior

poate ridica probleme importante in amenajare, insa exista intotdeauna variante interesante de design. Iata cum poate arata spatiul tau minunat in care te relaxezi si inoti, indiferent de anotimp!

Peretii din sticla

O prima varianta de amenajare a spatiului in care se afla piscina ta de interior este construirea unui acoperis din sticla. Peretii pot fi din acelasi material, astfel incat sa beneficiezi de expunerea directa la razele de soare. In afara de privelistea minunata si de luminozitatea crescuta, exista si un mare alt avantaj: efectul de sera, care creste semnificativ temperatura din interior.

 

Structura originala

Structura piscinei tale interior nu trebuie sa fie rectangulara si plictisitoare. Completeaza designul cu cateva accente si teme interesante, prin elementele decorative, forma bazinelor si materialele cu care sunt acoperiti peretii.

Plantele luxuriante, usile stilate, zidurile texturale sau scarile din marmura pot aduce un plus de farmec designului, dar si o identitate proprie. Un exemplu excelent este amenajarea piscine de mai jos, care imita perfect aspectul unei grote luxuriante.

Designul primitor

Daca vrei sa speculezi la maximum avantajele detinerii unei piscine in interior, atunci amenajeaz-o cat mai primitor cu putinta, la fel ca pe o incapere obisnuita a casei. Poti folosi mobilier din piele, covoare, rafturi suspendate pline de obiecte de decor inedite, o plasma, tablouri si pernute decorative.

 

Finisajele

Acorda o atentie deosebita finisajelor. De pilda, peretii finisati cu placi din piatra au un impact vizual deosebit si creeaza o atmosfera aparte in spatiul dedicat piscinei de interior. Poti folosi gresia ca element decorativ pentru pereti sau pentru bazin.

Sursa foto: interiorholic.com

Sursa foto principala: poollandscaping.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului