Amenajarea gradinii

# pergole din panza #pergole #pergole retractabile

Pergola din panza retractabila, care sunt avantajele acesteia?

De cativa ani, pergola s-a impus ca una dintre cele mai trendy solutii pentru amenajarea unei terase insorite. Printre numeroasele modele disponibile pe piata actuala se numara si cele numite pergole retractabile. Care sunt avantajele unei pergole din panza retractabila? Si ar fi o solutie buna pentru spatiul tau exterior? Mai jos, cateva raspunsuri la aceste intrebari!

Pergola de panza retractabila, ce este?

Pergola retractabila este un produs conceput pentru a-ti permite sa iti personalizezi terasele, in timp ce te bucuri din plin de ele. In special, este conceput pentru a-ti garanta mai multa luminozitate si mai multe configuratii posibile pentru spatiile din afara locuintei. Cu aspectul sau minimalist, este solutia perfecta pentru un aspect exterior modern si de design.

Protectie solara care se adapteaza dorintelor tale

Dupa cum poti ghici, principalul avantaj al acestui tip de pergola este acoperisul modular. Datorita acestuia, poti profita din plin de terasa ta, iarna ca si vara. In functie de anotimp, alege sa o deschizi complet cand soarele straluceste sau sa o inchizi cand este mai rece. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca modelele retractabile au acoperisuri perfect etansate.

O pergola moderna ideala pentru completarea unui exterior de designer

Functionala, pergola retractabila este si un plus foarte estetic pentru un spatiu modern. Forma sa minimalista il face un plus excelent pentru orice exterior de design. Printre cele mai trendy modele se numara cele in nuante de alb, gri si negru.

Aceasta paleta de culori se adapteaza cu usurinta la decorarea unei terase elegante. Si apoi, unele pergole retractabile sunt chiar dotate cu sisteme de iluminat integrate pentru a oferi si mai mult confort seara.

O solutie la moda care raspunde tuturor nevoilor

In plus, pergole retractabile de calitate sunt concepute pentru a rezista la elementele naturii. Prin urmare, au o durata de viata considerabila si iti permit sa economisesti bani pe termen lung. Pentru a te proteja cel mai bine in lunile cele mai fierbinti, pergolele retractabile au protectie UV. Asta ne permite sa petreci mai mult timp afara fara sa te expui la agresiunea razelor solare!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului