Amenajarea gradinii

#plase tantari #nuante de culori #plase plisate #Analko # plase impotriva insectelor #plase plisse

Pentru confortul casei si protectia dumneavoastra, instalati plase impotriva insectelor!

Odata cu venirea zilelor calduroase, oamenii lasa ferestrele si usile de la balcoane si terase larg deschise, pentru a permite aerului proaspat sa circule in jurul camerele lor. Din pacate, impreuna cu deschiderea ferestrelor permitem si in insectelor, murdariei (polen din aer, praf, frunze ...) sa patrunda in locuinta noastra. Pentru a ne asigura un confort si o protectie impotriva factorilor externi, va recomandam plasele impotriva insectelor pe usile si ferestrele casei.

Plasele de insecte montate pe usi si ferestre actioneaza ca un ecran protector care previn patrunderea insectelor si a prafului. Posibilitatea de a alege din mai multe modele, dimensiunile personalizate pentru proiectul dumneavoastra in functie de fereastra/usa dvs. si va asiguram ca plasele noastre se potrivesc nevoilor dumneavoastra specifice. Mai mult, putem personaliza in diverse culori ramele din aluminiu, pana la peste 400 de nuante de culori.

Exista patru tipuri de plase de insecte disponibile in oferta ANALKO: Plase fixe, plase de tip rulou, plase plisse (plase plisate), plase glisante.

  1. Plase fixe – cu plase de tip rama
  2. Plase tip rulou – exista doua tipuri (verticale si orizontale)
  3. Plase plisse – ideale pentru locuintele moderne, prezinta mai multe tipuri de deschidere si dimensiuni
  4. Plase glisante – folosite in principal pentru lungimi mari

Mai multe informatii se pot regasi pe analkodoors.ro

Utilizarea unei plase de insecte nu interfereaza cu activitatea rulourilor exterioare si nici nu impiedica vizibilitatea spre exterior. Toate componentele sunt rezistente la intemperii (rama este fabricata din aluminiu), care garanteaza performante de lunga durata. Plasele se potrivesc la toate tipurile de ferestre.

Principalele avantaje ale acestora includ:

  • confectionate din materiale solide și durabile,
  • ochiurile plaselor nu impiedica vizibilitatea si sunt capabile sa reziste la expunerea la intemperii, temperatura, raze UV ​​sau ploaie
  • o selectie de profile de culori din paletarul RAL sau efect de lemn WOODinAL

Cadrele plaselor de insecte sunt o solutie ideala pentru ferestre si usi, care sunt de obicei deschise pentru a asigura circulatia aerului. Instalate de obicei la inceputul primaverii, plasele de insecte vor lucra foarte bine, pana toamna tarziu cand invaziile de insecte se diminueaza. Dupa aceasta perioada, plasele de insecte pot sa fie indepartate foarte usor de pe ferestre sau usi, curatate, depozitate si puse din nou, cu usurinta, pentru a fi utilizate la nevoie.

Plasele de insecte pot fi indepartate si fixate din nou prin simpla rasucire butoane randul sau, ceea ce este un mare avantaj.

ANALKO introduce plase de insecte cu cadru in forme non-standard - semicerc, poligoane, triunghiuri si trapez etc., in functie de proiectul si dorintele clientului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului