Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #ponturi #sfaturi practice #organizare petrecere #petrecere gradina

Organizeaza o petrecere in gradina: 4 ponturi care iti vor fi de folos

O gradina spatioasa este locul ideal pentru a organiza o petrecere. Invita-ti prietenii si bucura-te impreuna cu ei de vremea frumoasa de afara! Insa, pentru ca petrecerea sa fie cu adevarat reusita, este recomandat sa ai in vedere anumite detalii. Iata cateva ponturi pentru a organiza o petrecere pe cinste!


1. Pregateste locul pentru petrecere

Daca te hotarasti sa petreci impreuna cu prietenii tai in aer liber, este recomandat sa ai pregatit tot ce iti trebuie pentru ca distractia sa nu fie intrerupta. Transforma un spatiu din gradina intr-o minibucatarie in care sa ai tot ce iti trebuie pentru prepararea gustarilor. Nu uita ca paharele pentru bauturi sa fie suficiente pentru toti participantii la petrecere. Astfel, vei profita din plin de razele soarelui, fara sa fii nevoit sa intri in casa.


2. Nu pierde din vedere confortul

La o petrecere reusita toti invitatii se simt bine. Ofera-le musafirilor tai tot confortul de care au nevoie! Alege pentru petrecere scaune cu perne, sezlonguri ori canapele confortabile, suficient de numeroase pentru ca fiecare participant sa aiba un loc al lui unde sa se poata odihni dupa dans. Confortul este esential pentru o petrecere reusita!


3. Creeaza atmosfera placuta

Pentru ca petrecerea sa fie de neuitat, este important sa decorezi spatiul ales in asa fel incat sa invite la distractie. Asadar, ar trebui sa acorzi atentie pernelor pe care le folosesti - este recomandat ca acestea sa fie colorate pentru a crea o atmosfera vesela.

De asemenea, retine ca o vaza cu flori, asezata in mijlocul mesei, va infrumuseta spatiul, iar daca petrecerea are loc pe inserate, este bine sa folosesti lumanari, eventual protejate in felinare. Le vei oferi prietenilor tai un cadru prietenos, romantic, in care se vor distra de minune!


4. Nu uita de siguranta musafirilor

Accidentele de la petreceri sunt neplacute si pot strica o seara care se anunta distractiva. Pentru a preintampina evenimentele suparatoare, este bine sa iei masuri de siguranta. In cazul in care in gradina exista o piscina, este recomandat sa instalezi un sistem de protectie pentru a evita accidentele. In plus, pregatirea gratarului este un alt moment in care este indicat sa fii precaut.

Sursa foto: plastmassistimedemaa.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului