Amenajarea gradinii

#prieteni #curte #gradina #filme #vizionare filme #cinema in gradina

Organizeaza o noapte a filmelor la tine in curte!

Zilele calduroase de vara si serile relaxante sunt un bun prilej de a te intalni cu prietenii pentru a petrece clipe frumoase impreuna. Daca iti doresti sa te bucuri de aerul proaspat si de un film bun, in compania celor dragi, poti alege sa organizezi o "noapte alba a filmelor" chiar la tine in curte. Nici macar nu este greu de organizat! Iata ce accesorii iti sunt necesare pentru a organiza o noapte a filmelor de neuitat la tine in curte!

 

1. Ecran pentru vizionarea filmelor

Cel mai important accesoriu de care ai nevoie pentru a organiza o seara a filmelor este ecranul de proiectie. Daca nu dispui de unul special creat pentru acest gen de activitati, poti improviza cu usurinta. Astfel, un inlocuitor de succes pentru ecranul de proiectie este placa din PVC. O poti agata de un copac din gradina sau de peretele exterior al casei, iar pe suprafata ei poti prinde un cearsaf pentru ca imaginea sa fie mai bine proiectata. Prin urmare, nu va trebui sa iti faci griji din pricina vantului si vei putea viziona filmele fara probleme.


2. Proiector

Un alt accesoriu esential pentru a putea organiza o noapte a filmelor este proiectorul. Acesta poate fi inchiriat pentru o seara, astfel incat sa te poti bucura alaturi de prietenii tai de cele mai indragite filme ale momentului.


3. Sisteme de iluminat

Pentru a crea o atmosfera confortabila, este indicat sa luminezi putin zona in care vei proiecta filmele. Astfel, poti agata lampioane, felinare sau candele de copacii din curte. In acest mod, vei reusi sa creezi un cadru propice pentru vizionarea filmelor.


4. Mobilier confortabil

Pentru ca decorul sa fie complet, este important sa alegi si mobilierul potrivit. Prin urmare, este recomandat sa alegi piese de mobilier cat mai confortabile, astfel incat toti prietenii, invitati la noaptea filmelor, sa se simta bine. Fotolii comode, hamace sau sezlonguri sunt doar cateva dintre obiectele de mobilier care iti pot fi de folos. Pentru mai mult confort, poti folosi si cateva perne colorate.



Sursa foto: tumblr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare