Amenajarea gradinii

#mobila #gradina #terasa #oferta

Ofertele verii la mobila pentru terasa

Mobila de gradina reprezinta o zona a pietei exploatata la maxim de catre comerciantii dornici de profit. De cele mai multe ori mobilierul de gradina este mai scump decat cel pentru interior, pretul fiind justificat de garantia calitatii materialelor. Cu toate acestea, este foarte important sa gasesti o oferta care sa justifice un raport calitate-pret optim.


 Lemn - Metal


In articolele anterioare am prezentat avantajele si dezavantajele fiecarui tip de material in parte. La capitolul mese si scaune, magazinul Hornbach vine cu oferte variate. Poti achizitiona un set din lemn masiv de brad, set ce contine o masa si doua banci cu o lungime de aproximativ 2m. Avand in vedere dimensiunile mobilierului si tipul de material, pretul de 1599 RON pare a fi unul mai mult decat decent.

La Praktiker, mobilierul din metal si lemn de eucalipt are un aspect potrivit pentru orice tip de terasa si poate fi achizitionat si individual, pe piese. Astfel, un scaun costa aproximativ 160 RON, iar masa cu dimensiunile (150x90x74) ajunge la suma de 500 RON. Pretul nu include perne sau alte accesorii.

Si la Praktiker poti gasi mobilier din lemn de eucalipt. Pretul unui scaun porneste de la 170 RON, iar o masa extensibila (190 – 238cm) costa aproximativ 600 RON.

Pentru persoanele care nu agreeaza plasticul sau duritatea lemnului, Bricostore propune un set din fier forjat si mozaic, format dintr-o masa si 4 scaune, la pretul promotional de 700 RON.


Aluminiu


Pentru persoanele care indragesc mobila usoara, dar de calitate buna, aluminiul reprezinta un material de baza.
Tot de la Hornbach poti cumpara scaune, mese si accesorii ce pot compune un set ideal. Pretul unui scaun din aluminiu cu spatar si sezut din material textil variaza intre 300 si 400 RON, diferenta fiind data de dimensiune, dar si optiunile de reglare a scaunului.

Din aceeasi gama poti achizitiona un seslong de aproximativ 2 m lungime, la pretul de 1000 RON, dar si o banca de aproximativ 1 m, la pretul de 400 RON. In ceea ce priveste masa, dimensiunile sunt de 150x80x74, iar inaltimea poate fi reglata pentru a fi echilibrata pe orice suprafata. Rama din aluminiu si placa ce imita piatra o duc la pretul de aproximativ 1200 RON.

Si la Praktiker gasim mobilier din aluminiu, insa intr-o varianta mai simpla, fara accesorii textile. Pretul unui scaun porneste de la 60 RON, iar o masa de 60x60 cm costa 140 RON.

La Bricostore gasesti un set modest din aluminiu (2 scaune pliante si o masuta rotunda) la pretul de 200 RON.


Ratan


Oferta Hornbach anunta un set de 5 piese din ratan sintetic (4 scaune si o masa) la pretul de 3000 RON. Avantajul este dat de faptul ca toate cele 4 scaune sunt prevazut si cu perne mari, din material textil, iar masa contine o suprafata din sticla mata. Baza este realizata din otel acoperit cu strat dublu de lac, pentru un plus de rezistenta.

Catalogul Praktiker pentru vara aduce produse pentru toate buzunarele, avand posibilitatea sa achizitionezi mobilier de terasa la preturi foarte bune. O garnitura din ratan in stil rustic costa aproximativ 550 RON si contine o canapea pentru doua persoane, doua scaune si o masa.

Bricostore anunta reduceri foarte avantajoase. Astfel, la capitolul ratan, poti achizitiona un set format din canapea de doua persoane, doua scaune (cu tot cu perne din material textil) si o masuta la pretul de 600 RON.

Pentru o gradina eleganta dar si practica, mobila de gradina din ratan artificial se dovedeste din nou a fi o achizitie durabila. Setul Las Vegas de la Bricostore este format din 4 canapele si o masuta de cafea si ajunge la pretul promotional de 2500 RON. Culoarea si modelul il recomanda pentru o atmosfera eleganta, de seara.


Plastic


Cel mai bun pret il gasim si de aceasta data la mobila din plastic, modelul cel mai des intalnit la terase. Scaunul costa 17 RON, iar masa aproximativ 85 RON.

La Bricostore poti gasi un set asemanator, din plastic, compus dintr-o masa ovala si 6 scaune la pretul de aproximativ 230 RON.

Desi mobilierul din plastic urmareste adesea acelasi model, calitatea difera in functie de producator.

Sursa foto : www.manufacturer.com; www.bricostore.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare