Amenajarea gradinii

#pomicultura #motoferastrau #gradina #motoferastrau stihl

O noua motounealta pe piata de specializate: cel mai puternic motoferastrau destinat pomiculturii

STIHL a lansat pe piata din Romania cel mai puternic motoferastrau destinat lucrarilor de pomicultura. Cu 2,4 CP si o greutate de 3,7 kg, motoferastraul MS 201 TC-M a fost conceput de inginerii STIHL pentru ingrijirea copacilor, astfel ca sistemul de actionare a motorului a fost pozitionat deasupra acestuia, si nu in spate, asa cum se intampla la motoferastraiele clasice. Aceasta caracteristica il face sa fie mai mic, mai compact si sa aiba o mai buna ergonomie, fata de o unealta care nu este destinata pomiculturii.

 

Denumirea motoferastraului MS 201 TC-M pare complicata tocmai pentru ca reprezinta o tehnologie complicata, de varf. si asta pentru ca acest echipament a fost dotat cu un computer, prin tehnologia M-Tronic, ce face ca motorul sa aiba o putere optima inca din primele secunde de la pornire. Mai mult, tehnologia motorului 2-MIX este una ultramoderna, care reduce considerabil consumul dar si noxele in atmosfera. In plus, motoferastraul are un nivel redus de zgomot tocmai pentru a putea fi folosit in parcuri sau la ingrijirea copacilor dintre blocuri, fara a deranja locatarii.


Conceput cu o sina mica de 35 de cm, MS 201 TC-M devine astfel optiunea ideala pentru operatiunile de retezare a crengilor si pentru scurtarile de coroana ale copacilor. Fiabilitatea acestei motounelte profesionale o face sa devina practic un must have pentru orice pomicultor sau firma de amenajare de spatii verzi. Pentru profesionistii mai putin pretentiosi, STIHL a construit o varianta si mai compacta, de doar 3,3 kg, insa cu 1,8 CP si fara optiunea M-Tronic. Este vorba de MS 193 T, lansat pe piata anul trecut si considerat de specialisti ideal pentru lucrarile la inaltime.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului