Amenajarea gradinii

#motoferastrau #stihl #motoferastrau stihl

O noua generatie de motoferastraie pentru casa marca STIHL

STIHL lanseaza pe piata romaneasca o noua generatie de motoferastraie dedicata muncilor casnice. Noul motoferastrau MS 180 C-BE este o unealta gandita "in jurul" utilzatorului casnic pentru ca ofera mai multa putere, fata de modelul initial.

Inovatiile implementate de inginerii STIHL la nivelul motorului au condus la crestrea puterii acestuia si la obtinerea unui cuplu motor mare in regimuri de functionare diferite. Toate acestea pe fondul reducerii consumului de combustibil cu 20% si a reducerii emisiilor poluante cu 70%. Si pentru ca echilibrul de lucru sa fie perfect, nivelul vibratiilor a fost scazut cu 30% pe noul motoferastrau, printr-un sistem de amortizare, ceea ce conduce intr-un final la o ghidare mai precisa motoferastraului in taietura si la un confort sporit in utilizare.

Indicativul "B" arata faptul ca utilajul este dotat cu un dispozitv de intindere rapida a lantului fara a folosi unelte si a intra in contact cu acesta. Indicativul "E" este semnul pentru ErgoStart, un sistem de pornire fara recul, care reduce la jumatate forta pe care trebuie sa o depuna utilizatorul la demarare. Un arc aflat intre rola demaror si arborele cotit preia lucrul la demarare, astfel incat nu mai este nevoie de o tragere puternica si rapida a cablului. Motorul va porni astfel la o usoara tragere a cablului.

MS 180 C-BE este dedicat utilizatorilor privati pentru diverse lucrari din jurul casei, taiatul lemnelor de foc sau doborarea arborilor de dimensiuni mici. Noul MS 180 C-BE poate fi testat si achizitionat din reteaua de 300 de magazine ale distribuitorilor STIHL, la nivelul intregii tari.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare