Amenajarea gradinii

# colectie mobilier #jysk #mobilier

Noua colectie de mobilier de gradina JYSK pentru vara 2022

Pregatirile pentru sezonul cald au inceput, iar JYSK a pregatit o colectie cu multe produse noi, in culori, materiale si cu imprimeuri inovatoare.

 

“Suntem gata sa prezentam cel mai bun sortiment de gradina JYSK de pana acum”, spune cu incredere Hans Christian Ziegler Bruun, Category Manager JYSK pentru produsele de gradina.  

Sorimentul pregatit de retailerul scandinav anul acesta este foarte variat si a fost pregatit si adaptat in urma experientei si analizei nevoilor clientilor desfasurate in ultimii ani.

“Pe langa produsele care au inregistrat cele mai bune vanzari in ultimul an, lansam acum si produse noi, in culori variate, care sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor nostri”, explica Hans Christian Ziegler Bruun.

Noutatile colectiei de gradina 2022

Din noua colectie fac parte produse ce pot fi folosite pentru spatiul exterior indiferent de vreme, care se usuca usor si sunt realizate din materiale rezistente la apa si schimbarile de temperatura.

Materialele din care este realizat mobilierul nu permit apei sa se infiltreze, astfel incat produsele vor rezista mai mult in timp. Seriile de gradina UHRE si ODDE sunt printre articolele de mobilier usor de curatat si mentinut. 

O alta categorie de mobilier este cel cu uscare rapida, care poate fi lasat afara, chiar daca ploua, pentru perioade scurte de timp, si care se usuca in cateva ore, in functie de vant si temperatura. Acest mobilier in stil minimalist include, precum seria VONGE cu cadru din aluminiu, canapea cu perne groase si rezistente si masa din aluminiu cu blat din fibrociment.

Lemn certificat FSC si metal

Un alt trend interesant este combinatia dintre lemn si metal. Aceasta este populara de cativa ani, pentru ca ofera un aspect industrial si minimalist casei. Mobilierul din seria UGILT, care include canapea, etajera si masa pentru terasa, este un exemplu perfect al acestui trend. Cu cadru si picioare din otel combinat cu lemn masiv de salcam, piesele de mobilier au un aspect modern si sunt durabile.

Tot mobilierul de gradina de la JYSK este certificat FSC (FSC® N001715), ceea ce inseamna ca lemnul provine din surse responsabile si are trasabilitate.

Accesorii de gradina

In ceea ce priveste accesoriile, retailerul scandinav mizeaza anul acesta pe culori proaspete si printuri inspirate de natura. Pernele deco si plapumile de vara, accesoriile pentru picnic si umbrelele de soare, ghivecele de flori si felinarele pentru gradina vin in completarea mobilierului, pentru a personaliza spatiul si pentru a-l face mai primitor.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare