Amenajarea gradinii

#ghivece decorative #plante decorative #amenajare gradina #decor #flori

Modele de ghivece decorative care infrumuseteaza o casa

La fel ca o persoana, o casa te poate atrage sau iti poate displace de la o prima vedere. Iar cum intrarea intr-o locuinta este primul lucru pe care il remarci cand te apropii de aceasta, zona merita si o atentie deosebita in privinta decorarii.

Iata si cateva sfaturi simple despre cum sa creezi o atmosfera primitoare in casa ta inca de la intrare folosind doar accesorii simple si ieftine. Aplica-le si vei vedea imediat o schimbare in atitudinea oaspetilor tai!

Improvizeaza

Nu ai la indemana decat un set de ghivece simple in care sa asezi florile preferate la intrarea in casa? Nu e cazul sa disperi! Indemanarea, imaginatia si sfoara de diverse grosimi pot fi aliati de nadejde in acest caz.

In functie de grosimea sforii de canepa pe care o ai la dispozitie poti alege sa decorezi fiecare vas de flori invelindu-l integral in sfoara subtire sau doar in partea superioara, in cazul in care folosesti un fir mai gros.

Completeaza decorul cu un stativ format din ladite de lemn pentru a crea un aranjament cu aer rustic si primitor.

Decor simetric

Poti specula foarte usor o veranda pozitionata central pe zidul frontal al casei adaugand doua containere de lemn in care sa asezi plante de inaltime medie.

Pozitionate simetric in stanga si in dreapta usii de intrare in casa, acestea vor degaja un aer primitor in fata vizitatorilor tai.

Aranjament inedit

Poti sa improvizezi si mai mult in privinta decorului floral pozitionat pe veranda casei tale. Spre exemplu, nu trebuie neaparat sa pui pe zid o placuta cu numarul cladirii, cata vreme acesta poate fi pictat elegant pe un vas cu flori.

Asigura-te insa cu respectivul “ghiveci” este elementul inedit din intreg aranjamentul floral. In acest caz, un vas de flori cu o forma eleganta a fost inscriptionat cu numarul casei, iesind clar in evidenta.

Cascada florala

Decorarea intrarii in locuinta nu se rezuma strict la aranjarea unor ghivece cu flori pe scarile de acces in casa.

La fel de bine te poti folosi de ferestrele de pe zidul frontal pentru a impodobi cat mai stilat cuibul tau primitor. Cateva vase cu flori curgatoare pot crea o imagine deosebita in fata oaspetilor tai, iar un aranjament floral curgator bine pozitionat are avantajul de a putea fi admirat cu usurinta si din interiorul casei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului