Amenajarea gradinii

#amenajare gradina #amenajare terasa #terasa de vara #living exterior

Living exterior pentru zilele relaxante de vara

Livingul este, de obicei, locul in care te distrezi si te simti bine impreuna cu familia sau cu prietenii, un spatiu relaxant si confortabil in care petreci timp de calitate. Toate acestea, plus aerul curat si senzatia de libertate, pot fi ale tale prin amenajarea unui living exterior, numai bun pentru a te destinde dupa o zi obositoare de munca. Iata cum poti amenaja un living exterior, fara prea mult efort fizic sau financiar!


1. Mobila simpla si comoda

Pentru amenajarea unui living exterior, ai nevoie de cateva obiecte de mobilier care sa te ajute sa creezi un spatiu inedit de relaxare si buna dispozitie. Asadar, cateva fotolii sau canapele confortabile, alese in functie de dimensiunea locului, vor schimba total aspectul terasei din fata casei, iar tu vei reusi, astfel, sa recreezi decorul din livingul din interiorul locuintei.

In plus, pentru a oferi un strop de caldura si veselie livingului exterior, poti alege sa folosesti perne colorate, pe care sa le aranjezi frumos pe canapele si fotolii.


2. Accesorii utile

Accesoriile pot face diferenta, astfel ca ele nu trebuie sa lipseasca nici din amenajarea livingului exterior. O draperie amplasata doar pentru decor, impreuna cu un covor colorat, vor trasforma spatiul din fata casei intr-un loc primitor si confortabil, la fel ca livingul din interiorul casei.

De asemenea, lampile, lumanarile, ceasurile, tablourile sau ghivecele cu flori vor contura mai bine aspectul livingului exterior, locul in care vei putea petrece cele mai frumoase momente, bucurandu-te de aerul curat.


3. Obiecte practice

Pentru ca decorul livingului exterior sa fie gata, astfel incat sa poti organiza o intalnire cu prietenii, este important sa tii cont si de aspectul culinar. In acest sens, poti amplasa intr-un colt al livingului din fata casei un gratar, unde sa prepari principalele gustari pentru prietenii tai. Amenajat in stilul unui semineu, gratarul din livingul exterior va da o nota de originalitate si eleganta spatiului din fata casei. Astfel, vei imbina aspectul practic cu cel decorativ, reusind sa creezi un design perfect.



Sursa foto: stylisheve.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului