Amenajarea gradinii

# nordic garden #amenajare gradina #gradina

JYSK a prezentat sortimentul de gradina in cadrul evenimentului Nordic Garden

Retailerul scandinav de mobilier si accesorii pentru casa JYSK Romania a prezentat cele mai interesante produse din colectia de mobilier de gradina Outdoor 2022 in cadrul unui eveniment gazduit de Ambasada Danemarcei in Romania.

 

La eveniment au participat jurnalisti si bloggeri care au avut ocazia sa testeze mobilierul, sa se inspire din decoratiunile prezentate si sa afle mai multe despre cele trei trenduri propuse de designerii JYSK pentru acest sezon: Balance, Utopia si Grounded.

Trendurile sezonului Vara 2022

In timpul pandemiei, consumatorii au cautat noi modalitati de a reveni la o viata mai simpla. Ni s-a reamintit importanta de a ne intoarce la notiunile fundamentale care sunt importante in viata. Acest lucru reprezinta esenta trendului BALANCE. Produsele sunt atractive si functionale, care au o durata mare de viata si care pot, in timp, sa fie folosite in noi feluri, amplasate in unghiuri sau pe suprafete diferite. Inspiratia pentru acest trend vine din peisajul plajelor scandinave, in care dunele de nisip luminate natural apar in tonuri placute. 

Trendul UTOPIA reprezinta un spatiu creativ, intr-un mod jucaus. Inconjurati de nesiguranta, cautam un loc in care sa ne retragem, o zona perfecta unde ne putem odihni, putem respira usurati si putem sti ca nimic rau nu se intampla. Gama de culori are o puternica inspiratie scandinava. Rosul transmite optimism, iar pastelurile fine combinate cu kaki si albastru deschis te duc cu gandul la noptile de vara din Tarile Nordice. 

In perioadele in care imprevizibilitatea este mare, ne ajuta sa gasim starea de calm, iar trendul GROUNDED a fost conceput pentru acest lucru. Oamenii gasesc timp si spatiu pentru a reflecta. Compozitia culorilor atrage privirea si trezeste curiozitatea. Tonuri sunt inspirate din natura – culoarea piersicii, a vinetelor sau smochinelor, precum si din campurile de flori naturale care nu au fost atinse de mana omului. 

Mobilier scandinav usor de intretinut

In colectia actuala sunt incluse produse pentru terasa, balcon si gradina realizate din materiale usor de intretinut, cu design scandinav modern si culori noi. 

“Suntem gata sa prezentam cel mai bun sortiment de gradina JYSK de pana acum. Pe langa produsele care au inregistrat cele mai bune vanzari in ultimul an, am introdus in sortiment si produse noi, in culori variate, care sa se ridice la inaltimea asteptarilor clientilor nostri”, explica Hans Christian Ziegler Bruun, Category Manager JYSK pentru produsele de gradina.

Setul VONGE, de exemplu, are un design minimalist si poate fi lasat afara chiar daca ploua pentru perioade scurte de timp. Gama UHRE, care include coltar de terasa si sezlong, este realizata dintr-o tesatura vopsita cu pigmenti protejati UV, care protejeaza materialul de efectele razelor soarelui, este rezistenta la apa si se usuca rapid. Setul de gradina DAGSVAD, de exemplu, care include masa de gradina si doua banci pentru gradina, este realizat din lemn artificial care nu necesita intretinere.

Mobilierul de gradina realizat din lemn este 100% certificat FSC (FSC® N001715), ceea ce inseamna ca materia prima provine din surse responsabile si are trasabilitate. Masa de gradina YTTRUP sau scanuele MADERNE sunt realizate din aluminiu si lemn masiv de eucalipt certificat FSC. Setul de terasa UGILT, care include canapea si masa, este realizata din lemn masiv de salcam certificat FSC si are un dsign modern, simplu si atractiv.

Produsele din noua colectie de mobilier si accesorii de gradina sunt disponibile in magazinele fizice JYSK si online, pe JYSK.ro.

Fotografii:

Mai multe imagini cu noua colectie puteti gasi aici.

Catalog:

Catalogul pentru sezonul Otdoor 2022 poate fi descarcat de aici.

Contact:

Raluca Dascalu, Communications Manager JYSK Romania

0721509599, rta@JYSK.com.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului