Amenajarea gradinii

#relaxare #amenajare gradina #jacuzzi #relaxare gradina #jacuzzi gradina

Jacuzzi - momente de rasfat la tine in curte

Cel mai important aspect de care sa tii cont atunci cand iti amenajezi un spatiu pentru jacuzzi la tine in curte este privelistea. Pentru ca momentele de relaxare sa fie profunde si placute este ideal sa alegi locul cu cea mai frumoasa vedere. Casele care se afla in mijlocul naturii sunt cele mai potrivite pentru asemenea clipe de rasfat, insa poti amenja un loc pentru jacuzzzi si in balcon sau pe acoperisul blocului. Important este sa gasesti modelul potrivit. Iata cateva tipuri de jacuzzi pe care le poti folosi pentru a-ti crea un spatiu de destindere inedit!


1. Jacuzzi pentru balcon

Daca ai o cabana la munte sau casa ta este mai retrasa, iti poti amenaja un SPA jacuzzi chiar in balcon. Astfel, vei putea sa uiti de problemele din timpul zilei, de sarcinile pe care le ai de indeplinit si de neajunsurile care nu iti dau pace, relaxandu-te in piscina din balcon. Apa devine principalul tau prieten, care in doar cateva minute te poate ajuta sa-ti schimbi starea de spirit.


2. Jacuzzi langa piscina

Poti pune o cada cu hidromasaj langa piscina din curte. Daca ai probleme musculare sau articulare ori suferi din cauza sistemului osos, un jacuzzi instalat in gradina este tot ce ai nevoie pentru a scapa de suferinta.

Multumita acestui "tratament" spa, vei scapa de stresul acumulat in timpul zilei, intrucat caldura apei are efect terapeutic, iar prin intermediul masajului vei scapa de senzatia de picioare grele, dar te vei elibera si de tensiunea de la nivelui cefei si a spatelui. Faptul ca jacuzzi va fi langa piscina va creste efectul de destindere, deoarece vei fi inconjurata de apa, despre care se stie ca are efecte linistitoare.


3. Jacuzzi in centrul curtii

Chiar daca ai o curte mica, acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa-ti amenajezi spatiul de relaxare. In centrul curtii, poti amplasa o cada cu hidromasaj, care sa te ajuta sa elimini toxinele din piele si sa-ti oxigenezi mai bine tesuturile. Astfel, vei avea parte de un masaj relaxant, fara sa fii nevoit sa mergi la centrele SPA supraaglomerate.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului