Amenajarea gradinii

#garduri beton #konkret line #gard #consultant #constructii

Inspiratie urbana: Gardurile prefabricate din beton, o solutie la indemana oricui

Integrarea designului unei constructii si a elementelor de imprejmurire cu rol decorativ nu este intotdeauna cea mai usoara misiune, dar solutiile tehnice oferite de gardurile prefabricate din beton usureaza mult munca unui architect.

Versatilitatea acestor materiale de constructie ofera o sursa de inspiratie chiar si pentru cei care doresc sa realizeze imprejmuriri mai complexe in jurul unor ansambluri rezidentiale, a spatiilor comerciale nou construite sau a unei locuinte proprii.

O investitie solida

Inca din perioada interbelica, gardul din panouri prefabricate din beton a devenit o constanta in peisajul urban, oferind o solutie mult mai rezistenta de amenajare a imprejmuirilor. Durabilitatea acestor elemente face ca unele garduri de beton realizate acum aproape 100 de ani sa fie inca “in picioare” in orase.

Din acest punct de vedere, un gard prefabricat din beton, cum sunt modelele prezentate de Konkret Line, poate fi privit ca o investitie solida, de viitor, durata de viata a componentelor fiind garantata pentru cel putin 50 de ani.

Caracterul modular al acestui tip de constructie permite realizarea unor imprejmuiri cu un aspect placut si cu o mare diversitate a formelor. Mai mult, in cazul deteriorarii unor piese componente, inlocuirea acestora devine o sarcina usor de executat si ieftina in acelasi timp.

Design armonios

Modele de gard prefabricat din beton de la Konkret Line sunt de inspiratie britanica, designul elegant al panourilor evoluand de la modele cu suprafete neutre pana la cele cu finisaje care imita zidaria sau placajele cu piatra naturala. Astfel, integrarea lor in peisaj se face in mod natural, nealterand aspectul amenajarilor exterioare din curtea unui imobil.

Stilul acesta este preferat de dezvoltatorii imobiliari care au inteles sa aplice solutiile constructive Konkret Line pentru a delimita proprietatile in cadrul ansamblurilor rezidentiale, dar si constructorii sau proprietarii unor mari centre comerciale.

Aspectul lor decorativ este completat de o rezistenta deosebita, greutatea panourilor conferind stabilitate acestui tip de constructie, dar si de o usurinta in montarea gardului prefabricat din beton pe terenuri cu orice inclinare.

In stil propriu

Nu doar ca reprezinta o solutie simpla, eleganta si durabila la indemana oricarui constructor, dar gardurile prefabricate de la Konkret Line au si un alt mare avantaj: pot fi personalizate in functie de solicitarea clientului.

Un exemplu in acest sens sunt gardurile folosite la imprejmuirea perimetrului Mega Mall Pantelimon. Gardul cu inaltimea de 240 cm a fost montat pe postamente individuale din beton, iar in unele zone primul panou de jos a fost ingropat partial.

Dincolo de modelele cu un finisaj stilat al panourilor Rock Face, Brick Face, Timber sau Palisade, ori a stalpilor cu varf rotund, ascutit sau cu bila, compania Konkret Line ofera clientilor sai un serviciu gratuit de consultanta tehnica prin intermediul caruia se poate alege cel mai reprezentativ model de gard prefabricat din beton pentru imprejmuirea pe care o doriti sau productia personalizata a acestuia.

Firma ofera si transportul si serviciile de montaj ale elementelor componente ale unui gard prefabricat din beton, usurand astfel efortul clientilor sai de a se ocupa de aceste detalii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare