Amenajarea gradinii

#gradina #plante gradina #amenajarea gradinii #flori gradina #gradini celebre #gradina Nong Nooch

Gradina Suan Nong Nooch din Thailanda, un loc salbatic si plin de exotism

Gradina Nong Nooch este unul dintre cele mai impresionante locuri din lume, care surprinde cu elefantii care se perinda nestingheriti prin ea si prin spectacolele care au loc in acest colt de lume atat de surprinzator. Gradina Nong Nooch este considerata, de asemenea, una dintre cele mai mari si mai frumoase gradini botanice din Asia de Sud-Est.

Cum a aparut Gradina Nong Nooch

Gradina Nong Nooch a fost deschisa publicului in anul 1980, insa initial aceasta a fost realizata cu intentia de a dezvolta o plantatie de fructe. Proprietarii au decis insa, in final, sa planteze flori tropicale, pentru a initia astfel un proiect de conservare a faunei salbatice. In prezent, gradina se intinde pe o suprafata de 2,4 kilometri patrati si se afla intr-o continua dezvoltare si evolutie, pentru a crea noi interese pentru turisti.



Gradina Nong Nooch este, de asemenea, un loc dedicat educatiei, conservarii si cercetarii. Aceasta gradina conserva, totodata, si cea mai mare colectie de palmieri, cea mai mare varietate de orhidee din Thailanda si alte flori ale faunei tropicale.


Gradina Nong Nooch, o calatorie in intreaga lume

La Nong Nooch se gasesc o mare varietate de gradini, inspirate din intreaga lume. Aici poti admira de la gradini traditionale asiatice, incredibile gradini de cactusi pana la gradini franceze, romane sau europene.



Gradinile de la Nong Nooch sunt in mod constant actualizate, cu idei, instalatii noi sau formatiuni surprinzatoare. Astfel, daca vei vizita gradina de doua ori, cu siguranta nu vei mai gasi acelasi peisaj de prima data, ci mult mai complex, cu completari inedite si uimitoare.


Gradina Nong Nooch, un loc perfect pentru a petrece un weekend in familie

Gradina Nong Nooch din Thailanda este un loc mereu surprinzator, in permanenta schimbare, de care cu siguranta nu te vei plictisi sa il revezi. Este un loc de un exotism incredibil si foarte relaxant, de aceea este ideal sa petreci aici cele mai minunate weekenduri alaturi de familia ta. Intrarea este gratuita la Gradina Nong Nooch, iar posibilitatile de divertisment sunt nenumarate. Aici se gaseste un lac, o varietate de restaurante, cat si cafenele.



Sursa foto: siamfestivals.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului