Amenajarea gradinii

#gard electric #panou solar #economie

Gard electric cu panou solar – economie si protectie cu un sistem usor de folosit

Gardul electric este un concept relativ nou pe piata. In urma sintetizarii principalelor nevoi ale crescatorilor de animale, s-a constatat lipsa unei protectii suficiente si permanente pentru animale. Factorii negativi ce se pot abate asupra animalelor domestice pe care le cresteti sunt diversi, dar de cativa dintre acestia va poate proteja un gard electric cu panou solar.

 

Gardurile electrice care se folosesc de energia verde pentru a functiona sunt un must-have al tuturor antreprenorilor din acest domeniu. In primul rand, animalele ce se afla pe proprietatea dumneavoastra vor fi in permanenta protejate. Va puteti indeparta fara niciun stres de tarcurile acestora, puteti pleca in concedii sau va puteti preocupa de alte aspecte personale, fara a va gandi in permanenta daca animalele sunt in siguranta.

In al doilea rand, un sistem de gard electric dotat cu panou solar se vor folosi de energia solara pentru a functiona. Pe de o parte veti economisi o suma considerabila la facturile de energie electrice, iar pe de alta parte, veti aduce un plus mediului inconjurator.

Asamblarea si folosirea gardului sunt aspecte foarte simple ale acestui mecanism. Practic, gardul este un sistem care, setat si montat o data, nu va necesita atentia dumneavoastra in permanenta. De aceste lucruri se poate ocupa o persoana experta in domeniu pentru a avea garantia ca lucrurile sunt in perfecta ordine.

Ca oricare alt sistem, gardul necesita cate o revizie o data la o anumita perioada de timp pentru a verifica faptul ca toate lucrurile sunt conforme. Pentru a va baza constant pe functionalitatea gardului, trebuie sa aveti in vedere ca elementele din care este compus sa se comporte in parametri normali.

Tot ce trebuie sa stii despre un gard electric pentru cai

Caii sunt unele dintre animalele pe care le au cei mai multi dintre crescatorii de animale. Blanzi, impunatori si puternici, caii nu aduc doar beneficii in bani proprietarilor, ci le ofera si momente frumoase.

Un gard electric special pentru cai are anumite specificatii speciale. Fiecare animal este diferit din punct de vedere al inaltimii, greutatii sau blanii. In cazul cailor, pentru parul lor, relativ scurt, este suficient un generator de impulsuri cu o putere medie de aproximativ 3-4 Joule.

Pe de alta parte, viteza de miscare, precum si greutatea cailor impune necesitatea unui fir de sarma cu o rezistenta mai mare. La poli diametrali opusi sunt oile sau caprele. Blana acestora este luna, dar inaltimea si viteza pe care o pot atinge atunci cand alearga nu este atat de mare. De altfel, puterea pe care o au este considerabil mai mica decat a cailor.

Gardul poate fi format din doua randuri de fire. Primul rand se recomanda a fi plasat la o inaltime de 70 de centimentri fata de sol, iar al doilea, la 150 de metri. De asemenea, se recomanda ca staplii gardului sa fie din lemn masiv pentru a suplimenta rezistenta acestuia. Urmand toate indicatiile producatorilor de gard electric, caii dumneavoastra vor fi in permenenta in siguranta.

 

TOTO: agroelectro.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare