Amenajarea gradinii

#garduri prefabricate #intretinere garduri #garduri beton #konkret line #gard #consultant #constructii

Gard de beton in stil englezesc: Cum sa il faci sa arate impecabil chiar si dupa ani si ani

Gardurile prefabricate din beton sunt o solutie de durata pentru delimitarea curtilor de imobile. Materialul de constructie, masivitatea pieselor modulare din care este compus gardul si modul simplu, dar rezistent de fixare a panourilor ofera durabilitate si stabilitate acestei constructii.

 

Cand vine vorba de aspectul decorativ, gardurile prefabricate din beton au nevoie de operatiuni de intretinere odata la cativa ani pentru a-si pastra aspectul elegant. Solutiile profesionale de intretinere a gardurilor de beton in stil englezesc de la Konkret Line se dovedesc un mod eficient de a pastra un aspect impecabil al acestor structuri cu rol de imprejmuire.

Construite impecabil

Investitia intr-un gard prefabricat din beton este una pe termen foarte lung, asa ca este bine sa te asiguri de la inceput de calitatea materialelor folosite la realizarea componentelor din care se asambleaza gardul.

Spre exemplu, gardurile prefabricate Konkret Line folosesc materiale de constructie certificate si trec printr-un process de fabricatie unde fiecare operatiune este atent supravegheata.

In gama superioara a acestor produse vei intalni si garduri prefabricate din beton alb, realizate din sorturi de marmura de Ruschita si ciment alb.

Un alt secret in fabricarea gardurilor din beton este pozitionarea corecta a armaturii metalice din interiorul panourilor si stalpilor din beton, iar expertii Konkret Line stiu acest lucru pozitionand armatura interioara cu ajutorul etrierilor-distantieri.

Din acest punct de vedere, gardurile prefabricate din beton marca Konkret Line sunt impecabile.

O fixare perfecta

Un alt secret menit sa confere rezistenta in timp este buna fixare a pieselor componente inca din momentul montarii lor pe amplasament.

Chiturile elastice Lindner si Alchemica Professional recomandate de specialistii Konkret Line asigura o fixare ideala eliminand astfel riscul deteriorarii panourilor prefabricate in urma stresului produs de vibratii.

Este o operatiune care necesita abiltati tehnice, asa ca poti apela oricand la echipa de constructori Konkret Line pentru a duce la bun sfarsit aceasta sarcina.

Ca nou si dupa zeci de ani

Orice constructie are nevoie de o ingrijire constanta cata vreme doresti sa pastrezi aspectul elegant al acesteia. In cazul gardurilor prefabricate din beton Konkret Line secretul consta in folosirea impermeabilizantilor.

Substantele Konkretol, Konkretan si Konkretix produse in laboratoarele unor firme din Danemarca si Germania sunt protectia ideala pentru un aspect elegant al gardului de beton din curtea ta chiar si dupa zeci de ani.

Actionand atat la suprafata, cat si in profunzimea materialului de constructie pentru a stopa efectul coroziv al apei, fiecare din cei trei impermeabilizanti se constituie intr-o solutie de protectie a elegantelor garduri prefabricate inspirate de designul britanic.

In plus, impermeabilizantul de suprafata Konkretol vine si in diverse culori care ti permit sa accentuezi finisajele stilate ale gardurilor prefabricate din beton Konkret Line, sporind frumusetea acestora cu fiecare operatiune de intretinere efectuata.

Astfel, gardurile prefabricate din beton de la Konkret Line vor arata ca noi chiar si dupa trecerea a zeci de ani de la montarea lor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului