Amenajarea gradinii

#porti metalice #garduri metalice #placi fatada #glafuri #dale din beton #konkret line

Fa-ti casa sa arate ca in reviste. Foloseste produsele Konkret Line

Cu totii visam la o casa mare si frumoasa, cu o curte spatioasa in care sa ne putem relaxa la umbra catorva pomi. Daca esti deja pe punctul sa iti construiesti una, inseamna ca te afli in cautarea celor mai bune produse. Ai nevoie de finisaje de calitate, adica ai nevoie de Konkret Line.

Placaje exterioare, dale din beton, garduri din prefabricate, porti metalice. Aproape orice gasesti in magazinul online konkretline.ro. Si pentru ca ai nevoie si de o mana de ajutor data de un specialist, firma asigura nu doar transportul, ci si montajul.

Fatada de lux

Dar sa o luam pe rand. Ti-ai ridicat casa si mai trebuie doar sa o finisezi. Cu alte cuvinte, trebuie sa ii dai acel aspect menit sa starneasca invidia tuturor celor care vor trece pe langa ea. Ei bine, Konkret Line are exact ceea ce iti trebuie: placi de fata cu care sa imbraci peretii exteriori ai casei. Poti alege intre cele cu forma dreptunghiulara si cele cu forma patrata sa poti realiza un mix dintre cele doua forme astfel incat sa obtii un desing cat mai interesant.

Iar daca ai pornit pe acest stil, atunci iti vor fi utile si streasinile in doua ape, cele plate sau semirotunde, dar si pervaze, astfel incat cladirea sa capete un aspect unitar.

Vrei sa ii dai casei un aspect deosebit? Atunci cu siguranta te va incanta ideea unor balustrade din beton la intrarea in casa, in dreptul scarilor de acces sau pentru a margini terasa. Evident, le poti folosi si pentru balcoane sau chiar pentru scara interioara. Dincolo de finisajul superior, balustradele din beton Konkret Line sunt si foarte decorative. Alege din gama de prodse premium balustradele realizate din marmura si ciment alb, foarte asemanatoare celor folosite  pentru a delimita terasele Palatului Buckingham.

Pavaje de calitate

Si cand ai o casa frumoasa trebuie sa ai si o curte bine ingrijita. Terasa si aleile merita si ele o atentie deosebita. Adica pavaje de calitate. La Konkret Line ai sa gasesti dale din beton vibrat, realizate in doua straturi, foarte rezistente.

Insa ce e si mai interesant este ca smaltul acestora (stratul de uzura) poate fi colorat in tonuri maron asemanatoare diferitelor esente lemnoase, astfel incat sa „asortezi” pavajul cu mobilierul de gradina sau cu pergolele care inconjoara terasa.

Garduri moderne

Gardul si poarta sunt cele care creeaza prima impresie cand vine vorba despre o casa. De ele dau prima data cu nasul oaspetii tai sau cei care trec pur si simplu prin dreptul casei tale. De aceea, nu trebuie nicidecum neglijate aceste aspecte.

Konkret Line iti pune la dispozitie o gama variata de garduri din prefabricate de beton, realizate la standarde europene de productie. Fie ca alegi modelul Yorkstone Double Sided, cu numar dublu de panouri, ori unul cu aspect de piatra precum Heavy Rock Face sau chiar unul din panouri care imita caramida, cu siguranta vei identifica un model care sa iti satisfaca exigentele de gust si calitate.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare