Amenajarea gradinii

#pavaje #elis pavaje #amenajare curte

Elis Pavaje face cadou TVA-ul la achizitionarea unuia sau mai multor modele de pavaje rezidentiale

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, isi rasplateste clientii printr-un cadou la achizitionarea unor modele de pavaje de tip rezidential. Campania este valabila in perioada 6 mai – 30 iunie 2015, iar produsele din program au preturi speciale, mai mici cu 24%. Acestea sunt accesibile clientilor din toata tara, prin reteaua de peste 150 distribuitori parteneri ai Elis Pavaje.

 

Pentru a raspunde diferitelor cerinte, stiluri si gusturi, promotia include mai multe modele de pavaj in forme si culori diferite, precum si un model de bordura, pentru delimitarea si finisarea amenajarii. Astfel, cei care isi doresc un decor cat mai apropiat de aspectul natural al mediului inconjurator, pot opta pentru unul dintre pavajele Rustic si Pietra, in timp ce iubitorii stilului clasic si minimalist pot alege dintre Maris si Patrat P3, doua modele cu aer atemporal, adaptabile atat arhitecturilor clasice cat si celor rustice si moderne. Promotia vine si cu un cadou special, astfel

Pentru fiecare 10 mp achizitionati, cumparatorii vor primi la alegere o jardiniera J2 sau doua jardiniere J1 de culoare maro.

Pe langa calitatile estetice, produsele marca Elis Pavaje asigura garantia unei investitii sigure si profitabile. Realizate din beton de calitate superioara, vibropresat, pavelele se monteaza usor si au o rezistenta indelungata la uzura, ceea ce asigura cumparatorilor avantajul de a se bucura de o curte sau gradina cu aspect la fel de proaspat si peste ani. In plus, aditivii de impermeabilizare si anti-inghet asigura rezistenta crescuta la ciclurile de inghet-dezghet, astfel spre deosebire de betonul turnat, pavajul nu va prezenta crapaturi. Pavajul vibropresat nu necesita intretinere majora in timp, iar petele diverse precum cele de ulei sau de rugina pot fi indepartate usor cu diferite solutii sau se poate opta pentru schimbarea pavelelor afectate cu unele noi. Alte avantaje ale folosirii pavajului vibropresat sunt stabilitatea foarte buna a suprafetelor pavate, drenajul eficient al apei si aerisirea solului, o cerinta ecologica foarte importanta.

Produsele aflate la promotie au preturi incepand de la 42 lei/mp si sunt disponibile in peste 10 nuante diferite, de la alb-crem, perla sau sepia la antracit, rosu, maro sau nisip. Produsele pot fi achizitionate prin reteaua vasta de distribuitori parteneri ai Elis Pavaje. Cei interesati in a obtine o oferta personalizata direct de la distribuitori sunt invitati sa acceseze elis.ro/promotie-elis-pavaje/.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, garduri, jardiniere, blocheti, blocuri de zid si palisade.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare