Amenajarea gradinii

#sere #flori #balcon #petunii

Da viata balconului tau cu sereflorimihaiesti.ro

Cu totii am fost impresionati de terasele si balcoanele inflorite pe care le intalnim de obicei in zona de munte, la pensiuni si chiar la casele taranesti. Le vezi curgand de la ferestre sau asezate sub diverse forme ornamentale, in oale de lut sau in carute cu roti din lemn, traditionale. Incepand de la coloratele muscate, pana la florile de camp sau diverse alte specii florale, pe toate le intalnesti in gradini si in alte spatii deschise, mai ales acolo unde nu sunt expuse permanent la soare si la intemperii.

 

Daca te-ai gandit insa ca nu vei putea avea niciodata parte de o asemenea priveliste, sereflorimihaiesti.ro iti face astazi o surpriza placuta, oferindu-ti sortimente de flori si plante care pot fi crescute inclusiv in apartamentele de bloc. Totul este sa faci o vizita pe site-ul specialistilor in amenajarea de sere si gradini din Mihaiesti, judetul Cluj. 

De la muscate, la lavanda si petunii

Prin urmare, daca doresti sa dai viata balconului tau, nimic nu poate fi mai frumos decat agatarea unor jardiniere sau ghivece cu flori. Trebuie sa fii atent insa la alegerea pe care o faci, astfel incat plantele si florile achizitionate sa se potriveasca mediului ambiental pe care il detii. Din acest punct de vedere, sereflorimihaiesti.ro vine in intampinarea ta cu unele dintre cele mai atragatoare soiuri de flori curgatoare, ce pot fi crescute atat in balcon, cat si in spatii inchise, in apartament.

Astfel, printre cele mai populare sortimente de flori sunt petuniile, care pot fi din cele obisnuite, taranesti, dar si curgatoare, putand fi plantate in jardiniere. De asemenea, balconul tau va deveni o oaza de verdeata daca vei opta pentru o jardiniera cu petunii, de asemenea, unele dintre cele mai frumoase flori curgatoare intalnite la noi, care se preteaza de minune in spatiile insorite. Astfel, balconul tau va atrage cu siguranta atentia si invidia vecinilor, oferindu-ti totodata un spatiu viu si oxigenat.

Sfaturi privind plantarea si intretinerea florilor

Sereflorimihaiesti.ro nu este insa doar un simplu magazin de vanzare a florilor si ghivecelor. Pentru orice problema legata de intretinerea florilor achizitionate de aici, nu ezita sa ceri sfatul specialistilor Sereflorimihaiesti.ro, care iti stau la dispozitie cu unele dintre cele mai prompte informatii cu privire la ingrijirea soiurilor de flori curgatoare si nu numai.

Din acest punct de vedere, odata ce ai intrat pe pagina oficiala a serelor Mihaiesti, vei avea la dispozitie categoriile importante de plante si flori disponibile, printre care enumeram flori de balcon sau de apartament, flori de gradina sau plante perene, asa-numitele flori nemuritoare.

Iar daca gradinaritul nu a devenit inca pasiunea ta, cei de la sereflorimihaiesti.ro vin in sprijinul tau chiar cu servicii de plantare a florilor in jardiniere, cu florile alese de tine. Totul este sa te afli in proximitatea magazinului sau in una dintre localitatile din aria de acoperire a antreprenorului. Practic, in schimbul unor sume modice, jardinierele tale vor fi luate de acasa si livrate cu pamantul si speciile de flori comandate de tine, fara a risca sa strici in vreun fel bulbii sau sa imprastii pamantul peste tot, prin balcon. 

Pentru mai multe detalii, aveti urmatoarele date de contact:

contact@sereflorimihaiesti.ro

telefon: 0720036170

Luni – Vineri, 09:00 - 17:00

Sursa foto: sereflorimihaiesti.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului