Amenajarea gradinii

#copii #sopron #camera de joaca #amanajare sopron #transformare sopron

Cum sa transformi un sopron intr-o camera de joaca pentru copii

Masinute, papusi, avioane, lego, puzzle-uri si multe alte jucarii - le gasesti mereu imprastiate prin locuinta. Asa se intampla, de cele mai multe ori, cand ai casa plina de copii. Prichindeii nu obisnuiesc sa isi stranga jucariile dupa ce termina joaca, astfel ca locuinta ta se transforma pe zi ce trece intr-un talmes-balmes. Pentru a evita haosul, ii poti amenaja copilului tau in sopron un loc special de joaca, unde sa ii oferi toate conditiile.

 

Avantajele unui loc de joaca pentru copii

Unul dintre principalele avantaje ale amenajarii unui loc de joaca pentru copii este ca va fi mereu ordine in casa si nu vei mai avea probleme sa-ti inviti prieteni in vizita.

In plus, copiii s-ar putea juca cu mai multa detasare, stiind ca au un spatiu personal in care sa-si desfasoare activitatile.


Sopronul invechit, transformat intr-o camera vesela

Pentru a transforma sopronul intr-un loc de joaca pentru copii care sa fie pe gustul acestora, este important sa tii cont si de preferintele lor. Asadar, coloreaza peretii in nuante cat mai vesele, astfel incat copiii sa-si pastreze energia si buna dispozitie intreaga zi.



Nu trebuie uitat nici confortul celor mici. In acest sens, poti folosi perne cat mai moi, canapele in forma de animale sau scaune si fotolii umplute cu polistiren. Astfel, vei amenaja o camera de joaca pe care copilul o va adora!



Totodata, este important ca inainte sa te apuci de amenajare sa stabilesti daca sopronul este suficient de mare pentru a putea adaposti jucariile copilului. In plus, cel mic isi va invita si prietenii sa se joace cu el; prin urmare, cu cat spatiul este mai mare, cu atat placerea jocului se va amplifica.


Cerintele unei camere de joaca

Camera de joaca trebuie sa raspunda mai multor dorinte ale copilului. Intrucat traim in epoca in care tehnologia joaca un rol esential in viata tuturor, este indicat sa ii amenajezi copilului si un spatiu in care sa se poata juca pe PlayStation sau Xbox, dar si un colt pentru jocuri recreative, precum darts sau tenis de masa.



Aspectul exterior al sopronului este de asemenea important. Pentru ca prichindeii sa fie incantati, poti face ca sopronul sa arate intr-un mod cat mai original. De exemplu, il poti transforma intr-o moara sau il poti decora astfel incat sa arate ca un tunel.

Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului